Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שלהיות עם 31 ס"מ נראה לי יותר מבאס מאשר מהנה, אתה לא יכול להגיע למיצוי הפוטנציאל [emoji38]

למה לא, תעשיית הפורנו תשמח לקלוט אותך, קריירה מובטחת.

פורסם (נערך)
שמעו, לא יודע באיזה אורווה באפריקה בוצע המחקר הזה אבל מחקר שבוצע בקרב 15,500 גברים הגיע לממוצע פין גברי בזיקפה של 31.25 ס"מ ובקוטר של 11.25 ס"מ.

זה משהוא בין קרטון חלב לבין גודל של בקבוק קוקה קולה משפחתי!!!:shock::shock::shock:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631162,00.html

בחורצ'ק, הבנת לא נכון, תחזור לכתבה ותקרא שוב!

האורך הממוצע הינו 9.1 ס"מ ובעת זקיפה מגיע ל 13.1 ס"מ ולא 31 ס"מ ,כמו שכתבת! מה חשבת שזה סרגל בית ספר?

עוד משהו, החוקרים דיברו על היקף !! החקף !!! ולא קוטר, היקף זה האורך אם אתה מעביר סרט מסביב לאיבר וזה 9.3 ס"מ כשהוא רפוי ו- 11.6 בזקפה!

אז נראה לי שזה בסדר, אנחנו לא מפגרים אחורה כמו שחשבת !!!

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אם היית קורא את השירשור ולא קופץ ישר היית רואה שרשמו שהם תיקנו את הטעות ל13 ולא 31 שהיה מקןדם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אנחנו לא מפגרים כמו שחשבת !!!

אני לא בטוח שאתה צודק...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז 31 זה חריג?

שונא להיות שונה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יצא לי לדון עם גורם מקצועי בסוגיה הרת הגורל הזאת. לדברי אותו גורם, העצבים בפות מרוכזים באיזור הפתח שלו, ולכן מרגע שמתרחשת החדירה, אורך הפין אינו משפיע במשהו על העונג שהאישה חווה. אם כבר, הרוחב מהותי הרבה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יצא לי לדון עם גורם מקצועי בסוגיה הרת הגורל הזאת. לדברי אותו גורם, העצבים בפות מרוכזים באיזור הפתח שלו, ולכן מרגע שמתרחשת החדירה, אורך הפין אינו משפיע במשהו על העונג שהאישה חווה. אם כבר, הרוחב מהותי הרבה יותר.

בדיוק מה שרשמתי, צריך זין עבה ולא דק, הרי העצבים או בעצם הדגדגן נמצא בפתח, כמובן אצל כל אישה זה בא אחרת.

עידן, אני לא מדדתי של אחרים, רק שאלתי, אבל לשאול בני נוער זאת לא חכמה כי התוצאה של חמור שהזדווג עם מוסכים.

ומה נעשה כל החיים שלי זה מכוניות אז זה גם מה שעלה לי לראש. :grin:

רק בואו לא נשכח מה קורה שבנות רואות גדול, זה מדליק אותן, זה נותן לחשוב שהן רוכבות על סוס,

והולכות לקפוץ בנג'י.

רועי

פורסם
סלחו לי אבל התענינתי בגדלים פעם.

עדיף זין עבה שיהיה בעובי של של ג'ק עגלה ולא ארוך כמו ידית כח 60 ס''מ.

כי הדגדגן בעצם העצבים הרגשים של הבנות נמצא בצדדים ועד עומד של כ- 5 ס''מ, ככה שהחיסרון של בעלי

זין קטן הוא התנוחות.

ואורך כל האיבר הנשי הוא 35 ס''מ.

כל המידע נלקח ממורה לחינוך מיני.

עומק הנרתיק הוא ממש לא 35 ס"מ, יותר קרוב ל7 ס"מ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב אחי.

עדיף להתחיל לקרוא שרשורים מההתחלה.

פורסם

"

בחורצ'ק, הבנת לא נכון, תחזור לכתבה ותקרא שוב!

האורך הממוצע הינו 9.1 ס"מ ו

בעת זקיפה מגיע ל 13.1 ס"מ ולא 31 ס"מ ,כמו שכתבת!

מה חשבת שזה סרגל בית ספר?

עוד משהו, החוקרים דיברו על

היקף !! החקף !!

! ו

לא קוטר

, היקף זה האורך אם אתה מעביר סרט מסביב לאיבר וזה 9.3 ס"מ כשהוא רפוי ו- 11.6 בזקפה!

אז נראה לי שזה בסדר, אנחנו לא מפגרים אחורה כמו שחשבת !!!"

טוב אחי.

עדיף להתחיל לקרוא שרשורים מההתחלה.

פורסם
בדיוק מה שרשמתי, צריך זין עבה ולא דק, הרי העצבים או בעצם הדגדגן נמצא בפתח, כמובן אצל כל

והולכות לקפוץ בנג'י.

כשתגדל תגלה שהזין הוא לא חזות הכל בקיום יחסי מין (אם תלמד להקשיב לנשים), כי טיפול עדין בעצבים רגישים זה לא הצד החזק שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...