Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקא טוב חברים,

במהלך ניסיון כושל להחליף טבעות ניקל בתוך הספידומטר דפקתי את הספידומטר. קניתי ספידומטר מפירוק ולהפתעתי מסתבר שהקילומטראז׳ לא שמור בתוך מחשב הרכב אלא בא עם הספידומטר החדש. בקיצור במקום 280 אלף מופיע לי 157 אלף.

מה עושים עכשיו? בטופס הטסט כתוב לי את הקילומטראז האמיתי!! בסוף יאשימו אותי בזיוף. מחכה לעזרתכם כל הנושא הזה מלחיץ אותי. גם חשבתי למכור את הרכב זה גובל ברמאות!! מחכה לעזרתכם החשובה!!

W202 C240

פורסם

אין לי מושג מאיזה איזור אתה,

אבל הייתי הולך לבעל מקצוע שיפרק את השעון הרלוונטי ויתקין אותו בלוח שלך

בדור הזה של הסדרה 3, קח בחשבון שלוח שעונים של דגמי 6 צילינדר, לא יעבוד כראוי על דגמי ה4 צילינדר

M-TECH E46

פורסם

מומלץ לגשת למכון לספידומטרים שיתחבר עם מכשיר אבחון וספידומטר הקיים ויכייל אותו מחדש לק"מ שהיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...