Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים הנכבדים.

שילשום החלפתי נוזל קירור לרכב שבכותרת לאחר שהקודם עשה את שלו. נהיה עכור.

לאחר ההחלפה ניקזתי אויר המאוורר ניכנס פעם אחת לפעולה (ניפתח הטרמוסטת).

לאחר מכן שהרכב התקרר. פתחתי את פקק מילוי מיים. הוספתי נוזל קירור מסוג VALEO לפי מה שהיה חסר (מעט מאוד).

סגרתי התנעתי שוב. למרות שהרכב הגיע לטמפ' עבודה לא ניכנס המאוורר לפעולה. כל הצינורות היו חמים.

אויר חם יצא מהמזגן. הכל עובד מצויין.

אני הנחתי שהתרמוסטט כן ניפתח. השאלה היא: האם יתכן בגלל מזג אויר קר (קרוב ל 10 מעלות) שלא היה צורך בפעולת המאוורר?

היום בבוקר שהרכב היה קר. בדקתי שוב את מפלס הנוזלים והוא ירד מעט (גם במיכל העיבוי.)

הוספתי לפי הצורך. התנעתי. וגם היום לא הצלחתי לאלץ את המאוורר לעבוד.

האם זה תקין?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אצלי ביונדאי (אלנטרה) המאורר עובד כ 15 דקות עד 20 דקות מהתנעה ראשונית בבוקר (כשהרכב עומד). כמו כן רק כשהטמפ' אצלי מגיעה ל 95 מעלות הוא נכנס לפעולה.

כתבת שהרכב הגיע לטמפ' עבודה - בדקת את הטמפ' ? כמה היתה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בוקר טוב,

אם אתה בטוח שניקת אוויר טוב ולא נשאר המערכת, אז זה נשמע תקין.

החלפתי כבר בכמה יודנדאי נוזל קירור ובאמת חיכיתי 10-20 דקות, חשבתי שלא ניקזתי טוב, אבל ראיתי

שהמד חום בטמפ' עבודה והרכב לא מתחמם אז הייתי רגוע וחיכיתי עד שהמאווררים יכנסו לפעולה.

רועי

פורסם

כן האויר נוקז טוב. המחוג מגיע ועומד על 90. חיכיתי יותר מ 20 דקות. נתתי גז ב P. והמאוורר א זז. אני מאמין שאם הייתי עושה נסיעה ולאחר מכן נעמד הוא היה עובד. על פניו ניראה הכל תקין. חבל שאין ברכבים האלה שסתום לניקוז אויר כמו בצרפתיות של פעם. לא יודע איך הם היום. ממתין לתגובות נוספות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אז נראה שהכל תקין

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
כן האויר נוקז טוב. המחוג מגיע ועומד על 90. חיכיתי יותר מ 20 דקות. נתתי גז ב P. והמאוורר א זז. אני מאמין שאם הייתי עושה נסיעה ולאחר מכן נעמד הוא היה עובד. על פניו ניראה הכל תקין. חבל שאין ברכבים האלה שסתום לניקוז אויר כמו בצרפתיות של פעם. לא יודע איך הם היום. ממתין לתגובות נוספות.

אז נשמע תקין אם הרכב לא מתחמם והכל עובד בצורה תקינה.

רועי

• תוכן חדש...