Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקר ביונדאי סנטה פה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תקר בגלגל קדמי שככהנ נחבט באבן )קרע באורך שני סנטימטרים(

1. האם ניתן לתקן או שדורש החלפת צמיג?

2. התראת לחץ אויר נמוך גולקת לאחר הרכבת צמיג חלופי וניפוחו. האם יש צורך באיפוס? לפנות למוסך מורשה או פנצריה?

פורסם

1. קרע באורך שני סנטימטרים נשמע כמו משהו שאי אפשר לתקן.

2. בדרך כלל יש כפתור לאיפוס ההתראה הזאת, חפש ברכב. ביונדאי יש לפעמים גם חיישן לחץ שיושב על הוונטיל של הצמיג, ואם הרכב לא מזהה את החיישן הנכון (כי הצמיג המקורי מפורק) אז תדלק הנורה. כשתחזיר את הג'אנט המקורי זה אמור להסתדר, רק תשים לב שהפנצ'ר מאכר שאתה מגיע אליו יודע על החיישן הזה אחרת הוא יהרוס לך אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה תודה על התגובה

רק לעדכן למקרה שעוד מישהו יתקל בבעיה

החיישן נמצא בחלק הפנימי של הג'נט ומחובר לוונטיל. הוא לא קיים בגלגל החלופי ולכן ברגע שמחליפים גלגל הנורה תדלק. לאחר החלפה בחזה לג'נט המקורי הנורה נכבית (כעבור כמה דקות נסיעה)

לגבי התקר- אכן לא ניתן לתיקון כפי שצביקה כתב

פורסם

בשמחה,

בעניין אחר אבל באותו עניין...להחליף שני צמיגים?

יש איזשהו קונצנזוס לגבי מספר הצמיגים שצריך להחליף ברכב 4X4?

כבר שמעתי על 1, 2 ו 4.

פורסם

לרוב הרכב מתנהל ב 2X4 , רק במצבי קיצון או כשאתה לוחץ על כפתור נעילת 4X4 אז כל הגלגלים מניעים .

לכן נראה לי סביר שאפשר להחליף זוג בכל פעם .

אצלי כרגע יש 2 צמיגי מקסיס קידמיים גמורים ו2 צמיגים (מיצרן אחר - אני חושב קופר) אחוריים כמעט חדשים .

אני הולך להחליף רק את הקידמיים , אבל מנסה למצא את אותו דגם/יצרן של האחוריים .

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...