Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילדים על האופנים חשמליים זה סכנה איומה.

כשאני מבחין בכאלה אני פשוט נכנס למוד חרום.

לא צפצופים, לא צעקות ולא אורות.

פשוט מנסה להתרחק מהם בזהירות וזוהו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומה תגידו על ילדים עם אופניים חשמליים שעומדים על מעבר חצייה וכשאני מתקרב למעבר, הם מתחילים לנסוע לכיוון שלי באמצע הכביש?

מה לעשות? לצפור או לפתוח חלון ולבקש שיפסיקו?

לדרוס

פורסם

אני לא צופר, אלא רק במקרים חריגים, למשל כדי למנוע תאונה. מיותר לחלוטין לצפור. למשל היום בבוקר גברת נחמדה אחת חצתה כביש במקום אסור, היא כמובן הייתה שקועה בסלולארי שלה, לא הרימה את הראש ולא הסתכלה לצדדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדרך כלל אני מהבהב עם האורות ורק אם זה מקרה חריג או כדי למנוע תאונה אני צופר

היה לי מקרה פעם אחת עם הולכת רגל במעבר חצייה שחצתה כ"כ לאט את הכביש בזמן שהיא מדברת בסלולארי ו"מייבשת" אותי ואת הנהגים שנמצאים אחרי לפחות 15 שניות כאשר הבהבתי לה עם האורות היא סימנה לי עם היד בצורה "ערסית" ואז החלטתי לצפור באופן ממושך כי כמו שהיא לא מאפשרת לי להמשיך בנסיעה אני גם לא יאפשר לה להמשיך ולדבר בסלולארי :-)

פורסם
צופר בלי לחשוב פעמיים.

לפני כחצי שנה נסעתי בשכונה ושני אידיוטים אינפנטילים הלכו על הכביש כשיש מדרכה.

אמרתי לעצמי שאני לא אצפור ופשוט אתרחק מהם (היתה לי אפשרות).

איך שהתקרבתי אליהם הם חתכו שמאלה במטרה לחצות את הכביש ורק אחר כך הסתכלו אם יש מכוניות:bad-word:

אני דפקתי ברקס והוא נעצר ס"מ בודדים מהרכב שלי.

מאז החלטתי שאני צופר בכל פעם שיש אידיוט שיש צורך ליידע אותו שאני מתקרב.

סך הכול היו לך כוונות טובות לפי המקרה שסיפרת.ניסית להתרחק מהם ולא להטריד אותם וברגע מסויים כשהיית קרוב אליהם הם פשוט החליטו "לחתוך" ולחצות את הכביש ולשחק "רולטה רוסית" מול הרכב שלך וגרמו לך לבלום בפתאומיות.מלחיץ ומעצבן.

פורסם

בעיר שאני גר בא יש תנועה יחסית דלה ביום יום, ופשוט כמה חבר'ה עם אופניים החליטו שהם פשוט יושבים על האופניים באחד הנתיבים ודיי חוסמים אותו בזמן שבנתיב השני בא רכב.

אני כל כך מתעצבן מאנשים כאלה שלרגע הייתי מופתע שלא יצאה עליי הכרית אוויר מההגה מהמכה של הצופר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לי יש דרך יותר מקורית ו״ידידותית לסביבה״:

לחיצה מהירה ועדינה על דוושת הדלק, זה לא גורם לרכב שלי לזוז אבל גורם לדודים האחוריים להתריע...

Works like a charm.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לטעמי אנשים פשוט מצפצפים יותר מדי ועל כל שטות.

אם לחלקכם יוצא גם ללכת ברגל - תנסו לשים לב לזה.

אם יש קצת תור בבוקר ביציאה מהרחוב אז השלישי או הרביעי בתור כבר מתחיל לצפצף. אם מישהו מאותת אז מייד צפצוף ופול גז כדי שלא ייכנס וכו׳ וכו׳

פורסם

אם זה אנשים נורמאליים, בלילה אורות, ביום צופר.

אם לא, מכת גז פותרת את הבעיה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לי יש דרך יותר מקורית ו״ידידותית לסביבה״:

לחיצה מהירה ועדינה על דוושת הדלק, זה לא גורם לרכב שלי לזוז אבל גורם לדודים האחוריים להתריע...

Works like a charm.

לא בטוח שהבנתי איך זה עובד. תוכל להקליט? רצוי ב5.1 ערוצים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

+1. רק ב7.1 ערוצים.

אני נתקל בכך גם בריכוזים חרדים. וצפירות ממש, אבל ממש לא עוזרות.

הפתרון שאני עושה במקרה כזה, זה ללחוץ על הקלאץ' ובמקביל מעלה את הטורים של הטרקטור שלי, ומתברר שזה מבהיל אותם (נשמע כמו אוטובוס חסר מעצורים/ טרקטור שנוסע מהר).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

חס וחלילה, אני לא עושה את זה לשווא :lol:

יחד עם זאת אציין שישנה שמועה שטוענת שיש ברכב שלי כרגע שקיות הקאה שעשויות לעבור שימוש ביום ראשון הקרוב על ידי חבר פורום נכבד ויתכן שהמאורע יהיה מתועד...........ימים יגידו.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...