Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעומת זאת I800 באיבזור מקורי זולה,נוחה אבל מגיעה עד 2011 רק ידנית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטרנספורטר שמשתמשים בו הנכים הוא במקור מסחרי (דגם T5:מתלים קשים יותר ונוחים פחות, בעיקר מאחור) ועם מנוע 2500.

אותה נוסחה עם מרצדס ויטו עם מנוע 2150.

דגמי הנוסעים של שני כלי הרכב האלה יקרים משמעותית, וכנראה שאין נכים שמשתמשים בהם.

לא רלוונטי אני לא מתכוון לקנות רכב גרמני

בינתיים הכי נראה לי הסנטה פה היא 7 מקומות יש מיזוג גם בשורה השלישית ואפילו יכולות שטח ו4x4 כך שזה יפתח עוד המון מקומות לטיולים לילדים הבעיה שהוא מאוד יקר 2010 נמכר בסביבות 130k ממה שראיתי השנה נכנסו המון מכוניות חדשות שיא של כל הזמנים אז אני מקווה שהמחירים ירדו ממה שהבנתי היא לוקחת בסביבות 1/12 דיזל מנוע 2.2 (מעניין כמה באמת הצריכה שלה עירונית ובין עירונית) ממה שראיתי אי אפשר לצפות להרבה יותר מזה כשמדובר על 6-7 מקומות. הבעיה היא בגאז' קטן יחסית (כמו כולן למעט הסאניאנג רדיוס) אבל אם נקפל כיסא אחד יהיה מקום ומקסימום אפשר כגון. שוב תודה לכל העוזרים והמגיבים

שבת שלום ונסיעה בטוחה

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

• תוכן חדש...