Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כאמור הרכב מיצובישי לנסר 2005 ,בתקופה האחרונה (במיוחד בימים הקרים שעברו עלינו) ההנעה בבוקר נעשית סיוט! ,הרכב כמובן מניע בטורים רגילים של סרק (650 בערך) וישר נכבה ,ולא כפי שאמור להעלות טיפה את הטורים אוטומטית עד למצב פעולה תקינה ,אלא אם כן פשוט נותנים טיפה גז ומחממים את המנוע כדקה בערך ,ואז הכל חוזר לעבוד כשורה. הייתי שמח ליעוץ ברכב הנ"ל איך עובד בדיוק הצ'וק האוטומטי הזה ,במצערת עצמה? ,חיישן? מה לבדוק בדיוק

בנוסף שמתי לב שינו רעש שריקה ממש ממש קטן של בריחת אוויר שפשוט לא הצלחתי לעלות מאיפה הוא בא (ניסיתי שעות, זה מאד מבלבל), והוא גורם לירידה קטנה מאד בטורים בסרק ,אבל זה עדיין נסבל ,והרכב לא נכבה או רועד חזק .לא כ"כ נראה לי שזה מקור הבעיה של הצ'וק

אשמח לעזרה

בתודה מראש

רמי

פורסם

אין דבר כזה צ'וק אוטומטי, זה מושג שלא קיים.

הכל מנוהל על ידי המחשב. משיכת אוויר בהחלט יכולה להשפיע על הסל"ד ולשגע את המחשב שלא מצליח להבין מאיפה נכנס לו אוויר שלא נמדד.

יש לבצע אבחון ייסודי לרכב ולקבוע איפה הבעייה, משיכת אוויר, בעייה בבית המצערת או כל רכיב אחר ששולח מידע שגוי למחשב הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר על התשובה המהירה ,טעות שלי ,כך לתומי חשבתי שישנו עדיין צ'וק שכזה

בכל מקרה אם כך אז אכן כנראה שזה כן המשיכת אוויר עושה את הבלגן

יש עצה איך להגיע עם האוזן או היד למקור בו המשיכה/ הקרע בצינור. פשוט יש שם הרבה צינורות וואקום ,וממש קשה לשמוע מאיפה

בתודה

רמי

פורסם (נערך)

אתה יכול לרסס ספריי דליק ונדיף מכל סוג שהוא על הצנרת, על חיבורי סעפת היניקה וכדומה. עדיף משהו שלא יזיק לפלסטיק ולגומי, תוכל להתייעץ בחנות של חלפים, אולי ספריי אתר.

כשתרסס באזור שיונק אוויר תשמע ותחוש שינוי בהתנהגות המנוע.

עשה זאת במקום מאוורר, וודא שאין בריחת ניצוץ כדי שהמנוע לא ילקח וליתר ביטחון הכן מטף והגן על העיניים בעזרת משקפיים.

אל תרסס בעודף, לחיצה קצרה בכל ניסיון תספיק.

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם (נערך)

לא ריסוס ,לא לחאפריות ,תודה !

ברכב הזה אין צ'וק אוטומטי (אין קרבורטור,זו מערכת הזרקה).

אם הרכב לא מחזיק סל"ד (שאמור להיות גבוה מ-650 ולהיות בסביבות 1000-1500 סל"ד נכבה יש בעיה : ראשית יש לבדוק שכל צינורות הואקום שלמים ואין משיכת אוייר/צינור קרוע,צינור מנותק. אם הכל תקין הבעיה יכולה להיות במצערת /אחד מחיישניה ואם הבעיה רק בבוקר /רק בהתנעה קרה אולי חיישן טמפ' מנוע לא תקין .

אם נדלקת מנורת תקלה,זה יכול לעזור באבחון (שיכול להיעשות במוסך כללי/מכון להזרקות דלק טוב).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא ריסוס ,לא לחאפריות ,תודה !

ברכב הזה אין צ'וק אוטומטי (אין קרבורטור,זו מערכת הזרקה).

אם הרכב לא מחזיק סל"ד (שאמור להיות גבוה מ-650 ולהיות בסביבות 1000-1500 סל"ד נכבה יש בעיה : ראשית יש לבדוק שכל צינורות הואקום שלמים ואין משיכת אוייר/צינור קרוע,צינור מנותק. אם הכל תקין הבעיה יכולה להיות במצערת /אחד מחיישניה ואם הבעיה רק בבוקר /רק בהתנעה קרה אולי חיישן טמפ' מנוע לא תקין .

אם נדלקת מנורת תקלה,זה יכול לעזור באבחון (שיכול להיעשות במוסך כללי/מכון להזרקות דלק טוב).

אכן יש נורת תקלה ,אבל לא קשורה לסיפור הזה , קוד p0421 הידוע לשמצה של ממיר קטלתי רו חיישנים סביבו

אני ינסה לעבור עוד פעם עם המון סבלנות ולגלות מהיכן יש בריחת אוויר ,אשמח אם תפנה אותי לחיישן מד טמפרטורת מנוע ,הכין הוא יושב ואיך לבדוק אותו

בתודה

רמי

פורסם

תבדוק שהסעפת יניקה שלמה ואין בה סדק או חור

תבדוק את הצינור ואקום שבין הבוסטר למצערת שאו שלם ואין בו קרע

• תוכן חדש...