Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הופיעה לי בליטה בצמיג הקדמי-ימני ובלי קשר גם לא החלפתי הרבה זמן ולכן אני מחפש צמיגים חדשים.

העניין הוא שאני לא מבין הרבה בתחום ואני לא רוצה לקנות סתם צמיגים לא טובים ו/או לשלם מחיר מופקע.

לפני שאשאל כמה שאלות, רק אציין שהמידה שאני צריך היא 195/55/15.

1. עד כמה זה משנה החברה של הצמיגים? ראיתי צמיגים סיניים ב-250 ליחידה וגם ראיתי צמיגים שעולים פי 2 אם לא פי 3. עד כמה זה משנה אם בכלל?

2. על איזה מקום אתם ממליצים באופן כללי להתקנה וקנייה? אני מהרצליה ומעדיף מקום באזור השרון-ת"א והסביבה.

אני מודע לחשיבות של הצמיגים ברכב ולכן אני מצד אחד לא רוצה לקנות זבל אם באמת הצמיגים ב-250 ליחידה גרועים משמעותית מהצמיגים ב-500 ליחידה. מצד שני אני לא רוצה לשלם סתם הרבה כסף על משהו שאין לי צורך בו. בסופו של דבר זה לא רכב ספורט אלא רכב שמסיע אותי מהעבודה הביתה וכמובן לנסיעות בשעות הפנאי.

תודה מראש!

אסף

פורסם (נערך)

צמיג זה דבר חשוב מאוד ולא שווה להסתכן בצמיגים זולים. מה שכן, אני הרכבתי צמיגים סיניים שלא עלו לי כ"כ זול אבל גם לא כ"כ יקר, נסעו כבר בערך 20K ולדעתי האחיזה שלהם מעולה (יצא לי לנהוג על רכבים עם צמיגים סיניים והצמיגים הקודמים שלי היו של ovation ), שם החברה JINYU דגם YH11. קניתי את הצמיג מבחור שאני סומך עליו בעיניים עצומות ואני לקוח שלו הרבה שנים, הוא הבטיח לי שאם יש בעיה הוא לוקח את הצמיגים האלו ומביא לי איזו חברה שאני רוצה (היו לו עוד חברות אבל הוא ממש התעקש שאני אקח את הצמיגים הללו).

אם זה לא היה בנאדם שאני מכיר וסומך עליו, לא הייתי לוקח את הצמיגים.

מהיכן אתה בארץ?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תודה על התשובה!

אני מהרצליה. המליצו לי על צמיג Falken במחיר 350 ש"ח ליחידה.

החברה והמחיר טובים?

פורסם

שלום רב,

קודם כל - אתה צודק, צריך להתאים את הצמיג לנהג, לרכב ולאופי הנהיגה,

אין טעם לקחת משהו זול ולהתחרט או לחילופין לשלם הרבה על צמיג שאין לך צורך בו.

באתר טייר קלאב תוכל למצוא את ה-Falken ZE-914 (המומלץ רבות ברחבי הפורום),

צמיג חסכוני ונוח בעל אורך חיים ארוך בעלות של 330 ש"ח לצמיג כולל מע"מ, איזון והתקנה.

על רביעיית צמיגים תקבל Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

נשמח לעמוד לרשותך!

• תוכן חדש...