Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יישום אוטם צבע Menzerna PL על הרכב, שמתי לב לסימנים לבנים שזה השאיר לי על הפלסטיקה החיצונית שברכב (למרות הטענה שהמוצר מתאים לכל החלקים החיצוניים של הרכב, ואני יודע שיש כאלו שמיישמים אותו גם על המראות).

מישהו יודע כיצד אני יכול להוריד סימנים אלו? (סימנים לבנים כאלו, נראה קצת כמו כשהמוצר מתייבש וטרם הורדת אותו).

אני כבר 2 שטיפות אחרי ועדיין זה נשאר..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו,גם אני קראתי על כך בפורום,תנסה ותעדכן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני התייאשתי והשתמשתי בספוג הפלא עם קצת מים שהוריד את כל הלכלוך ללא מאמץ. ככל הנראה זה משייף מעט את הפלסטיק, אבל לפחות זה הוריד את הלבן שהיה אצלי בכמויות.

Opel Adam S 2017

פורסם

שימוש במחק אמור לפגיע בפלסטיק? האם הוא מסיר ממנו שכבה?

כי מדובר ברכב חדש ולא בא לי לעשות נזק..

האם זה צפוי לרדת מעצמו עם הזמן? למרות שכבר עברו חודשיים מאז + 3-2 שטיפות וזה לא ירד..

פורסם

זה לא יורד מעצמו.

אני השתמשתי ברכב שהיה לי במחדש פלסטיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, חשבתי על להשתמש במחדש פלסטיק, אבל לא בא לי לקנות עוד מוצר, ועוד במיוחד בשביל זה...

מדוע זה קורה? הרי זה לחלוטין במסגרת ייעוד המוצר..

פורסם

השתמשתי במחדש וגם באופטיבונד - לא עזר מלבד ספוג הפלא.

יש משהו שנקרא GTECHNIQ שהוא כביכול מחיה פלסטיק לתקופות ארוכות ביותר, השאלה אם זה יוריד את הסימנים הלבנים של הווקס, בנוסף הוא יקר יחסית

אוטוסטור - מחדש פלסטיק Gtechniq C4 15ml

Opel Adam S 2017

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל התופעה הנ"ל עלולה לקרות עם גם האוטם של jet seal Chemical Guys?

קניתי אותו ספציפית כי אמרו שהוא לא משאיר סימנים על הפלסטיק, אבל אני רואה שגם לפותח השרשור אמרו משהו דומה על ה-Menzerna!

פורסם

פלוטו תנסה לשים על שטח קטן בפלסטיקה.. אפילו בפלסטיקה שמתחת למכסה מנוע

תראה אם זה מלבין..

המחק לא יכול לפגוע בפלסטיק תנסה ותודיע אם זה עובד..

פורסם
פלוטו אתה יכול להיות רגוע 109 אינו משאיר לבן על פלסטיקים, מניסיון שלי לפחות.

האוטם שיש לי מכונ 109 או שאתה מדבר על מוצר אחר?

על החבילה לא ראיתי שום אזכור של 109.

2015-01-26 12.44.50.jpg

• תוכן חדש...