Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקור של השבוע שעבר הלך לעולמו המצבר ביאריס (שנפ שהרכב נקנה איתו בשנה שעברה, והחזיק 3+ שנים). התחלתי לחפש ללא הצלחה בפורום מקום מומלץ לרכישת מצבר בכרמיאל.

מדהים שכל התחרות האדירה בשוק של מצברי ורטא עם 20 חודשי אחריות היא מוגבלת גיאוגרפית לאיזור המרכז.

בכל אופן רציתי הפעם מצבר ללא טיפול.

מיואש, התקשרתי לטלרון יבואני ורטא לשאול מי מחזיק אותם באיזור כרמיאל וקיבלתי שם - גד חלפים לרכב, הממוקם ברחוב המלאכה 41 איזור תעשיה כרמיאל. הגעתי לשם, ולצערי אומנם לא היה לו ורטא מהסיבה שעקב מחירו אין לו שם ביקוש, אבל היה שלט של מצברים במבצע.

סקפטי כהרגלי, שאלתי מה יש במבצע. הופתעתי - מצבר סטארט אפ, ללא טיפול. תענוג. יש לי סטארט אפ בסטארלט, והוא פועל נהדר כבר 4 שנים, וגם בקור שהרג את השנפ של היאריס הניע את הסטארלט בנגיעה.

 

אז מה קניתי?

מצבר של סטארט אפ (שכידוע נראה כמו ורטא, מיוצר ע"י ורטא, והוא ללא טיפול, כמו ורטא, רק עם 12 חודשי אחריות ולא 20) ב-399 ש"ח בלבד. אני קניתי 52AH שזה הגדול ביותר שנכנס במקום שיש ביאריס, אבל אפשר באותו מחיר לקנות עד 60AH.

 

האם אני ממליץ על המקום? בהחלט. מחיר הוגן, סחורה טובה, לא מנסה למרוח אותך ב"קח שנפ, שווה עוד 150 שקל" כמו שעשו להורים שלי כמה פעמים.

 

מובא כשירות לידיעת כל המחפשים מצבר בכרמיאל.

  • אחראי פורום
פורסם

מצטרף להמלצה. קניתי שם 3 מצברים השנה ואני בדרך לרביעי.

חבר'ה טובים, ממוקדים, בהחלט לא באים להשחיל, מחזיקים סחורה מגוונת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

×
×
  • תוכן חדש...