Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי בעוד חודש משפט בחיפה על נהיגה בקלות ראש שהובילה לתאונה (התאונה אירעה לפני שנה וחודשיים), כבר הייתה שלילה מנהלית של חודשיים שבתומה נסעתי לתחנת המשטרה וקיבלתי חזרה את רשיון הפלסטיק + שני חורים של מהדק למזכרת.

המשפט הוא ב9.2.15 , והרשיון שלי הוא של נהג חדש עד 15.2.15.

אני מבוטח בביטוח צד ג' לרכב פרטי מטעם מנורה (לא מקיף, רק צד ג').

רשום לי בפוליסה שמגיע לי ליווי משפטי במידה וארצה עד לסכום של 11,000 שקלים (בתשלום השתתפות על סך 800 שקלים).

* שאלה ראשונה היא האם דחייה של המשפט מעבר לתקופת הנהג חדש (נהג חדש נגמר שבוע אחרי מועד המשפט) תמנע דרישה של משרד הרישוי לטסט ותאוריה מחדש במקרה ובית המשפט ירשיע אותי?

* שאלה שנייה היא האם אני יכול לבחור כל עורך דין שארצה ולחייב את חברת הביטוח לשלם או שאני חייב לבחור מרשימת עורכי דין שחברת הביטוח תספק לי?

* במידה ואני יכול לבחור בעצמי עורך דין ולשלם לו דרך חברת הביטוח, אשמח לקבל המלצה על עורך דין בחיפה/קריות.

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי quicks2k
פורסם

1. דחייה של המשפט לאתמנע ממשרד הרישוי להעמיד בפניך דרישות לקבלת הרישיון חזרה.הם מסתכלים על תאריך העבירה ולא על תאריך פסק הדין. (בעבר דחייה היתהעוזרת, אך תיקנו את החוק).

2. תלוי מה מוגדר בדיוקבפוליסה. מציע לבדוק מול הסוכן/ חברתביטוח.

3. לא מניסיון אישי –סטולר. יש גם עו"ד אורון הנחשבכעו"ד טוב (נמצא באזור ת"א, אך מופיע בבתי משפט בכל הארץ).

• תוכן חדש...