Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לקנות מגבה (ג'ק) הדראולי עבור הקלה על העבודה בכל הטיפולים השוטפים.

לאחר בירור קצר ראיתי שישנם 2 סוגים "עגלה" ו"בקבוק"

מהם היתרונות/חסרונות בכל אחד מהם?

תודה מראש

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

עגלה ללא ספק. עגלה לא יקר יותר? כשקניתי לא בדקתי אבל אם הם עולים אותו דבר אין כאן שאלה בכלל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי גם וגם.

הבקבוק שוכב מיותם בבית,

עגלה הרבה יותר נח

אפשר למצוא ג'ק עגלה 2 טון ב150 שקל ואפילו פחות

את שלי רכשתי באייס במחיר הזה

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה

יש לי זוג בוקים טובים כבר כמה שנים,בעבר היה לי ג'ק עגלה חוץ מיזה שהיתה קצת כבדה היתה בסדר אבל לאחר כמה חודשים פתאום נזל ממנה שמן והיא שבקה חיים אין לי מושג למה ואיך...

אז חשבתי על הבקבוק אבל ממש לא ידעתי מה ההבדלים

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

מצטרף לדעות הגורפות לגבי ג'ק עגלה. ה"בקבוק" נמוך ופשוט לא נוח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון ובעלות אני פחות ממליץ על הג'ק הסטנדרטי של ה-2 טון. הוא פשוט נמוך מדי לטיפולים.

עדיף להשקיע יותר ולקנות את אלו של ה-3 טון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כאשר אתה מרים פינה של פרייבט ממוצע מונח על הג׳ק סביבות ה500 קג. מה תעשה עם ג׳ק 3 טון?

יום טוב גם לך

פורסם

הוא התכוון למהלך העבודה של הג'קים היותר גדולים. כמו שאמרו פה חתיכת עץ פותרת את הבעיה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...