Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע באוטו,

פתאום אני רואה שכל השעונים (קמ"ש, סל"ד, מד חום, דלק) נכבו.

הייתי בטוח שגם המנוע נכבה, אבל מסתבר שלא. מבחינת נסיעה הכל המשיך כרגיל.

ניסיתי לאותת וגם זה היה נראה כאילו מת (לא היה את צליל ה "תיק תק" המוכר, וכמובן שמנורת האיתות בלוח שעונים לא נדלקה)

אין לי מושג אם האורות נדלקו כשהדלקתי אותם.

אחרי כמה דקות זה פתאום הסתדר לבד.

אז המשכתי בנסיעה, ואחרי איזה רבע שעה זה שוב קרה.

אחרי כמה דקות עצרתי בצד, כיביתי את האוטו והדלקתי וכל השעונים חזרו לפעול...

מישהו יודע אולי במה מדובר? זה מוזר שאחרי התנעה הכל חזר (אם היה איזשהו נתק הוא היה אמור להישאר גם אחרי ההתנעה...)

תודה

פורסם

קשה להסביר ככה, לדעתי בעיית מגעים, בכל מקרה גש למכון ספידומטרים קרוב אלייך וטפל בזה, או מוסך שמתעסק בזה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ישנם ארבעה פלגים מאחורי לוח השעונים תתחיל משם ותבדוק הלאה כנראה מקור המתח לשעונים פסק אולי אחד מהפיוזים רופף..

פורסם

אתה בטוח שלא היה גם צליל תיק תק ?? כי הצליל בפיאט נדמה לי בא בא מבית ההגה ולא מלוח השעונים..

בכל מקרה זה לא נשמע טוב. לבדוק מגעים לא יתן כלום ופיוז זה לא יכול להיות .

הכי טוב זה ללכת למכון ספידומטרים לקבל בדיקה מעמיקה והצעת מחיר - אולי זה משהו קטן ואולי לא ..

JDM :twisted:

פורסם

מכיון שגם האתותים לא פעלו אז הבעיה אינה מלוח השעונים.

בודאות כמעט מלאה הבעיה נובעת ממתג ההצתה. יש לפרק את 2 פלסטיקי חובקי ההגה ולהוציא את 2 מחברי החוטים אל מתג ההצתה ולראות אם יש מגע שרוף-אם כן לתקנו. אם לא נראה כל מגע שרוף אז יתכן ומתג ההצתה עצמו לא תקין או שחבור אספקת הזרם ממתג ההצתה אל תיבת הנתיכים פגום.

נא עדכן הלאה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...