Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא ייבוא חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מזמן לא הייתי כאן - יש לי טריומף הראלד שאני משפץ אותו. לא הייתי כל-כך פעיל בזמן האחרון, אבל עכשיו אני רוצה לחזור לזה.

בכל מקרה, אני רוצה לקנות כמה חלקים - משאבה ראשית ומשאבה תחתונה לקלאץ׳.

אני יודע שלפני כמה שנים הכניסו נהלים בירוקראטיים שלמעשה הם הסיבה שהפסקתי לשפץ את האוטו. כל הזמנה היתה כרוכה בביקור במשרד התחבורה כדי לבקש ״אישור״, ואז בביקור במכס כדי לשחרר את החבילה.

משהו השתנה מאז?

תודה,

דניאל.

עריכה אחרונה על ידי Type34

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כן ,

נוספה רשימה של חלפים לשחרור מהיר, חלפים אלו לא מצריכים הוצאת רשיון יבוא , וניתן לייבא אותם ללא בעיות (תשלום המיסים כאמור נשאר)

את הרשימה ניתן לראות בקישור הבא :

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כן ,

נוספה רשימה של חלפים לשחרור מהיר, חלפים אלו לא מצריכים הוצאת רשיון יבוא , וניתן לייבא אותם ללא בעיות (תשלום המיסים כאמור נשאר)

את הרשימה ניתן לראות בקישור הבא :

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

תודה רבה!

אז אני יכול להסיק מזה שעל משאבות לקלאץ׳ עדיין צריך לעבור את כל המסלול?

ד.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

בשעה טובה, טוב מאוחר מאשר אף פעם לא.

לא חייבים לייבא משאבות אפשר גם לשפץ וניתן לקנות בארץ גומיות חדשות. לדוגמא במשאבת הקלץ' העליונה אצלי (לאחר שעמדה 17 שנים )החלפתי רק את הגומיות והיא עובדת טוב כבר כמה שנים. גם במשאבה הקלץ' התחתונה שעשויה מאלומיניום לא צריכה להיות בעייה מיוחדת .

בברכה אריק

פורסם

דבר עם נתי ראוכברג מחיפה ששיפץ ומשפץ הרלד

שאל את קלוש חלפים

ואני מסרתי לפנ כמה שנים את שלי לשיפוץ בארץ היה מוכן באותו היום.

שלמה דן גדרון

פורסם

בקיצור כמו שדיברנו בהשקת הטריומף של יוסי וציפי, דבר איתנו בפרטי ונעזור לך :roll:

לרב מה שנידרש להרלד ניתן להשגה בלי בעיה משומש/חדש.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...