Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מחפש רכב עד 15K.

יש לי כרגע פורד פיאסטה ואופנוע. רציתי להיפטר משניהם- מהרכב ומהאופנוע, להצטמצם קצת ולקנות רכב עד 15K.

אני רוצה רכב שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק.

חשבתי על הפג'ו 307 XR אוטומט 2003-2004, אבל הבנתי שיש להם קצת בעיות בגיר, ובכללי, פג'ו אף פעם לא נשמעו לי טוב - המחירים שלהם נעים סביב ה 10-15 אלף - מפתה גם בגלל שלדעתי האוטו נראה דיי מודרני למודל שלו, אבל לפני שאני מחליט לבחור רכב לקנייה, אני מעדיף לשמוע את חוות הדעת שלכם:)

תודה, ושבת שלום! :-)

פורסם

ב-15K אתה יכול לרכוש פיאט פונטו מ-2006 שינה על הדרישות.

איזו פיאסטה יש לך? אולי עדיף למכור את האופנוע ולהישאר איתה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שנת 99, יש בו כמה תקלות של חשמל, צריך להחליף מייצב טורים ופחחות קלה בדלת.

הוא איתי כבר כמה שנים, ובא לי לשבת על רכב יותר בטיחותי, יותר נוח.

הפונטו בשנים האלה טובות? לחבר שלי היה כזאת שנת 05 והלך לו ראש מנוע באמצע נסיעה בכביש החוף.

פורסם

תראה, בתקציב כזה לא פשוט למצוא רכב שמור ומטופל כמו שצריך.

מניסיון אישי שלי עם מספר פונטו, פה ושם היו תקלות אבל לא משהו שאני מכיר כ"מחלה" של הרכב, תיקונים וטיפולים רגילים כמו כל רכב.

עוד רכב שרצוי שתכניס לרשימה זה יונדאי גטס, נכון שהרכב קצת זולל דלק אבל אמין ללא פשרות. לא רמת גימור GLF!!!

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...