Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי סט קומפוננט חדש, לפי קריאה באינטרנט וניסיון אישי החלטתי לרכוש סט קומפוננט של מורל מדגם טמפו.

המחיר הזול ביותר באיזורי הוא 550 שקל. ומגיע עד ל650.

אבל פה מגיע הקאץ', החנות הכי זולה שמוכרת ב550 שקל לא מוכנה לתת אחריות על המורל טמפו גם אם הם בעצמם יתקינו אותם, הם טוענים להרבה החזרים של רמקולים או טוויטרים שרופים.

בחנות שהרמקולים עולים 650 שקל יש אחריות לשנה אבל זו חנות דיי מפוקפקת ולא כל כך אמינה ואני לא יודע מה יקרה כשאני אחזור עם תקלה.

ויש עוד חנות שהציעה לי במקום את המורל מקסימו במחיר של 600 ש"ח, עם אחריות לשנה.

את הדגם הזה אני לא כל כך מכיר ומקריאה באינטרנט הוא פחות טוב מהטמפו.

(כל המחירים ללא התקנה, הייתי ב4 חנויות).

מה אתם ממליצים לי לעשות? והאם המקסימו בהרבה פחות טובים מהטמפו ? והאם באמת הטמפו כל כך רגישים ונשרפים כל כך מהר ?

יש לציין שאני כן שומע בווליום גבוהה, הרבה סגנונות, בעיקר שחורה, דאנס, מזרחית.

יש לי כבר ברכב סאב , רמקולים אחוריים מוגברים וחסר לי רק קדמיים. (כנראה שברכב יהיו 2 מגברים, אחד לסאב ואחוריים ואחד לקדמיים).

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

המורל טמפו יותר טובים מהמקסימו ,המקסימו הם רמקולים שמיועדים להחלפה של רמקולים OEM {מקוריים} ללא צורך בהגברה חיצונית.

הטמפו הוא סט טוב יותר ומדורג רמה מעל בהיררכיה של מורל, עם זאת כסט להגברה לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם.

הסט שיותר מתאים להגברה הוא המורל וירטוס אבל הוא לא ניכנס לך בתקציב.

בנוגע לעניין האחריות ,ההחלטה היא שלך.

פורסם
המורל טמפו יותר טובים מהמקסימו ,המקסימו הם רמקולים שמיועדים להחלפה של רמקולים OEM {מקוריים} ללא צורך בהגברה חיצונית.

הטמפו הוא סט טוב יותר ומדורג רמה מעל בהיררכיה של מורל, עם זאת כסט להגברה לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם.

הסט שיותר מתאים להגברה הוא המורל וירטוס אבל הוא לא ניכנס לך בתקציב.

בנוגע לעניין האחריות ,ההחלטה היא שלך.

אתה אומר בעצם שהטמפו גם לא מומלצים לי ? מדוע ?

האם עניין האחריות הוא רק באיזור שלי או שזה בכל הארץ ככה ?

ומה רע במורל טמפו מוגברים ?

פורסם

לא אמרתי שהם לא מומלצים בטווח המחיר הנ"ל הם טובים מאוד

אבל אמרתי שכסט להגברה המורל וירטוס בנוי טוב יותר לעבודה בהספקים גבוהים

במיוחד לאור העובדה שאתה מציין שאתה שומע בווליום גבוה ,זה מתבטא גם באמינות.

המורל טמפו אינו בנוי לעבודה בהספקים גבוהים אך אין זה אומר שלא ניתן להגביר אותו בגבול ההגיון הבריא.

• תוכן חדש...