Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני מעוניין להתחדש בגאנט לגולף mk4

ראיתי כמה דגמים יפים באוטודיפו אך הבנתי שזה גאנט פשוט ולא מומלץ אז החלטתי לוותר ..

מחיפוש קצר ברשת מצאתי כמה מקומות

שזה ג.מ פורטל ומ.י.ח יבוא ישיווק ,צמיגי פלוס,טיפ טופ ,וקריסטו .

*אני מתלבט באיזה מקום יותר ממולץ

*גם רוצה לא ליפול על איזה גאנט סיני שלא יעשה את עבודתו כראוי ,אחרי הכל עדיף שהרכב ישאר יציב ומאוזן ויהיה בטוח מאשר קצת יופי .

*מתלבט גם לגבי שינוי מידה ,עכשיו אני עם 15 ,חושב לשנות ל16 אם אמצא צמיגים משומשים במצב טוב ,האם ההבדל הוא משמעותי באינץ אחד ?אם שכדאי לוותר על ה16 (כרגע לא בתקציב החלפת צמיגים לחדשים )

* ראיתי גאנט יפה של momo , יש להם יתרון על פני גאנט אחר שאמצא לדוגמא אצל ג.מ פורטל שהבנתי שלא משווק אותם

*אני מהדרום ,האם שווה לעלות למרכז בשביל זה או שהדלק יעלה כמו ההפרש של מה שניתן למצוא בדרום ?

אודה לעזרתכם

פורסם

רוב הג'אנטים בארץ שאינם מגיעים מקוריים עם הרכב, הם סיניים.

דובר פה כבר רבות על ג'אנטים סיניים ואני ממליץ לך לחפש את השרשורים הרלוונטים.

גם המקומות המומלצים שעליהם שמעת או קראת, לרוב מוכרים חיקויים.

כמו שתראה באתר הבית של פורטל או טיפטופ, 15" מתחיל מ1300שח עד 2500 פחות או יותר, אלו עדיין ג'אנטים סיניים.

מחירם של ג'אנטים מקוריים מבית החברות המובילות כפול ואף ומשולש ביחס לסיניים.

היה לי סט של מומו שנרכש דרך היבואן הרשמי פה בארץ. מומו נחשבת לחברה איטלקית עם קו מוצרים איכותי.

על הסט לא הייתה הטבעה של ארץ ייצור ולכן אפשר לתהות איפה ייוצרו ומהיכן הגיעו בפועל...

אם צמיגים חדשים למידה גדולה לא בתקציב שלך כרגע, כנראה שגם ג'אנט מקורי לא ולכן אני ממליץ לך להשאר במידה הנוכחית ולרכוש ג'אנט שיהיה לטעמך.

הרבה יותר גרוע לסוע על צמיגים סיניים מאשר ג'אנטים סיניים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

מצטרף לדני. חישוקים סיניים אינם מומלצים כלל ועיקר.

נסה לרכוש חישוקים מקוריים משומשים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האם שקלת לקנות ג'אנט מקורי - יד שניה? אני בטוח שתוכל להשיג סט קלאסי ויפה של GTI MK4 שישב יפה על הרכב שלך.

אפילו BBS מקוריים של VR6 בגודל 15" יושבים יפה על הרכב.

הייתי מתפשר על העיצוב, ונצמד למקוריות. גם יפה וגם אופה.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

תודה על התגובות ,ארד מהנושא של 16 ,העניין של המשומשים מקוריים גם רעיון טוב

לא יודע כל כך כבר מה הכיוון

מה שאני יודע שמחר בבוקר ,אניע את הרכב ואצא לכיוון המרכז לסגור את הנושא

אשמח לעוד מידע והמלצות לפני שאצא לדרך

משומש נראה לי יהיה קשה למצוא וגם אומרים שעדיף חדשים אלא אם כן אמצא מפירוק וגם קשה להאמין שאמצא מאחר ורוב בעלי הגולפים כבר התעניינו בהם לפני

לגבי חיפוש בפורום על הנושא את האמת שחרשתי כאן ושמעתי טיעונים בעד ונגד ,מה שבטוח אני לא רוצה משהו פשוט בגלל זה כתבתי שלא אתפשר על איכות בשביל יופי

עריכה אחרונה על ידי Mk4
פורסם

לפני כמה חודשים הייתי אצל E&A. הגיע אחרי בחור שבא לאפס תוכנה או משהו כזה. הם הציעו לו ג'אנטים "16 מקוריים חדשים לגמרי שירדו מ-Audi A1 במחיר מצויין, והוא כמובן לקח אותם. ממש הצטערתי שאני לא צריך ג'אנטים כאלה (אצלי יש "17).

מסתבר שיש הרבה מציאות, שווה לעשות סיור בסדנאות. תקדיש לזה כמה שעות או אפילו כמה ימים.

גילוי נאות - אין לי שום קשר ל-E&A או לכל סדנה אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משומשים מקוריים אפשר למצוא גם באוטו דיפו. אנשים קנו שם זבל סיני והשאירו ג'אנטים מקוריים כדי לקבל הנחה.

ביד 2 לא חסרים ג'אנטים למכירה. אולי תמצא באזור המגורים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...