Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הפוסט הקודם שלי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551263-עזרה-בהתמקדות-על-רכב-משפחתי/page2

אחרי שקיבלתי קצת יותר כיוון ויצאתי לחפש רכבים לפי המלצותכים ראיתי כמעט את כולם.

הסלקצייה שעשיתי היא כך.

גטה-ירדה מפרק בגלל עליות אחזקה וירידת ערך.

קייה פורטה-עוברת את התקציב שלי בהרבה.

יונדאי I30-חביבה אך מעדיף סדאן.

יונדא I25-היחדיה שהתלהבתי ממנה ובה התמקדתי.

קיבלתי הצעה מאחת חברות הליסניג על הI25 שהיא הכי אטרקטיבת לי. אשמח אם תעזרו לי להחליט אם העסקה משתלמת או לא.

אז ככה:

יונדאי I25 כסופה.

מודל 2011 תאריך עלייה לכביש 31.12

101KM

1400 סמק.

הרכב נקי מתואונות,מכות למעט החלפת מראה בצד הנהג.(כל זה לפי מה שהסוכן רואה בהיסטורייה שלו,כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה באופן עצמאי)

אחריות ל10 מכלולים שונים ברכב למשך שנתיים.

הצלחתי להתמקח איתו מהמחיר שדרש ולהגיע לסה"כ הנחה של 27% ממחירון הרכב. וזה ייצא 52700 ש"ח.

מה דעתכם?זה ההצעה הכי אטרקטיבית שקיבלתי.

אשמח להערות והארוןת בכל נושא שקשור לרכישה מחברת ליסינג.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

מאיזה חברה הרכב?

בכללי הקילומטראז גבוהה,גם לרכב ליסינג אבל אם האוטו מתוקתק ואם אתה לא נוסע הרבה אז זה לא נורא.

אין להם i25 1600?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אופרייט ליס.

כן הקילומטרז גבוהה בגלל זה המחיר ירד-יש יותר נמוכים אבל מעבר לתקציב שלי.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

כנס למחירון לוי יצחק באינטרנט ותראה מה המחירון המשוקלל של הרכב. בעיניי 50K לשנה זה קילומטראז' אסטרונומי וגם עם נסועה נמוכה מאוד יקח לך כמה שנים טובות מאוד כדי לאזן אותו. ככה שהמחיר צריך להיות ממש מפתה ולא מחירון משוקלל בקושי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

^

50K בשנה זה בהחלט המון.

לשמחת פות"ש, זה לא המצב ברכב המדובר. אם תסתכלי שוב, תראי שהרכב ממש אוטוטו 3 שנים על הכביש (דצמבר 2011).

הרכב עבר 100K ק"מ ולכן הממוצע הוא 33K ק"מ בשנה. עדיין גבוה מהממוצע, אבל בהחלט עדיף מ 50K :)

פורסם

אם זה היה 50K לשנה כמובן שזה היה משהו אחר לגמרי.

לקחתי בחשבון הרכב שאקנה בטח יהיה עם קילמטרז גבוהה ביחס לשנה.

לצורך השוואה קיבלתי הצעות מחירים בלאדן ואלבר לאותו הדגם לאותה השנה ואיפילו אותו תאריך עלייה לכביש.רק עם 84KM

באלדן המחיר היה 63K

ולאבר 62K

פורסם

אה...גם אני טעיתי,הייתי בטוח שהרכב שנתיים על הכביש בסה''כ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היות ואתה מעדיף 4 דל', ובמידה והרכב נקי מלבד מה שציינת, סך הכל נשמע מחיר טוב. נראה שמצאת דגם שמתאים לך, כך שמה שנשאר לי לשאול - האם עשית השוואה בין קנייה מליסינג לפרטי?

ראיתי עכשיו ביד2 רכב מהדגם שלך, עלה לכביש חצי שנה קודם, נסע כ 20 אלף ק"מ פחות, יד ראשונה טופל רק במורשה. רוצים 54K

יש שיגידו שההבדל הכי גדול בין שני הרכבים האלה, גם אם היו נוהגים בהם אותם אנשים, זה איכות הטיפול והחלפים ששמו בהם במשך הזמן. 100 אלף ק"מ זה הרבה טיפולים.

השאלה כמה שווה לך האחריות וה "ראש השקט" של קנייה מחברה בע"מ במקום מפרטי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...