Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחי יש טיוטה קורולה 2002 , ונשברה לו הידית פתיחה של הדלת האחורית ידית חיצונית .

מישהו כאן יודע איפה אפשר להשיג ידית חליפית או משומשת או אפילו להזמין מאייבי? בעבר הזמנתי מהאייבי והגיע חלק לא ממש מתאים

אשמח אם מישהו יודע איזה חלק בדיוק מתאים .

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

במגרש פירוק מכוניות, יש הרבה מגרשים כאלה, חפש את קרוב לאיזור מגוריך, באיביי מדובר בקורולות אמריקאיות ששונות מזו שלך.

פורסם

100 ש"ח מחיר הוגן רק תבדוק אותה טוב טוב שאין בה משהו סדוק או קליפסים שבורים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכל המגיבים :) אבל אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אפשר להזמין חלק חדש כזה מאייבי או משהו כי ראיתי שיש באייבי חלק חדש במחירים זולים רק אני לא יודע אם זה מתאים

פורסם

בטח שאפשר להזמין חדש וזה אפילו עדיף על ידית משומשת שכנראה מצבה לא טוב בהרבה.

אני מאמין שכל חנות חלפים תוכל להזמין לך ידית חלופית חדשה או לחילופין רשום כאן את מספר השלדה של הרכב ואיזו ידית מבוקשת (אחורית ימין או שמאל) ואוכל לתת לך את המק"ט. עם המק"ט תוכל לעשות חיפושים באי-ביי או לגשת לכל מוסך טויוטה לבירור זמינות ועלות של הידית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר אני אבדוק את מספר השלדה ביום ראשון כי הרכב שלי אחי ואז אני ארשום לך פה את המספר אני מאוד מודה לך

פורסם (נערך)

היי איתמר מצטער שלא יצא לי לרשום לך כאן , רק היום ראיתי את הרכב שלי אחי

מספר השלדה הוא: JTB53ZEB220026038

והוא צריך ידית אחורית ימנית.

אשמח אם תוכל לעזור למצוא מידע תודה

עריכה אחרונה על ידי alfailan
פורסם

רק מוודא, צד ימין = הצד של הנוסע? אם כן המק"ט הוא 6923012230D6. הידית מגיעה צבועה בצבע הרכב.

מק"ט נוסף שאמור להתאים הוא 6923012220 שזו אותה הידית בצבע שחור ואני מניח שאותה יהיה יותר קל למצוא ברשת.

לחילופין כל חנות חלפים תוכל להזמין לך ידית חליפית, בעת ההזמנה או התשלום וודא כי היא תואמת לאחד המק"טים האלה.

בהצלחה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר קודם כל חייב להגיד לך תודה רבה על העזרה אני ממש מעריך את זה.

עכשיו אני שם את שני המקטים האלה באייבי ולא מוצא כלום. וכשאני מחפש אותם בגוגל זה מוצא לי כל מיני אתרים ברוסית ..

לפני יומיים שאלתי אצל כמה פחחים אמרו לי חלק כזה חליפי 260 ש"ח ללא מע"מ שזה נראה לי די יקר , יש מצב שאתה אולי יודע על עוד אתרים שאפשר לחפש?

פורסם

במקרה שלו "מקורי ישן" אומר חלק שיוצר איפשהו בין 1997-2001, כך שכל קשר בינו לבין אמינות או שרידות מקרי בהחלט. הייתי הולך על ההצעה של אבי בלי לחשוב פעמיים.

איתמר

פורסם

תראה זה נכון ולא נכון, כי יכול להיות שהידית מהצד השני תחזיק גם עוד 10 שנים.

אני רק ציינתי הערה כי שמעתי על תחליפיים שנשברים מהר.

אני גם הייתי הולך על ההצעה של אבי.

• תוכן חדש...