Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-o

לאחר שנה שלמה עם גולף שב-20 אלף ק"מ הייתי צריך להחליף למנוע מיובא במחיר לא יאומן להחליף מערכת קירור וכ'ו וכ'ו...

החלטתי להחליף את הרכב.

כרגע יש שתי מועמדות רלוונטיות בהתאם לטווח מחיר המבוקש עד- 18 אלף ש"ח

אני יכול להביא בשנתונים של 2004-2007 שברולט אופרה LS (מכוון לגדם ההצ'בק)

או פג'ו 207 306 לכל סוגי וגדלי הרכב...

קצת מתלבט אני יודע שלשניהם יש מוקד תקלות בעייתי יחסית בפג'ו זה הגיר ובעיות החשמל ובאופטרה זה צריכת דלק גבוהה וגם גיר אבל בקלומטרג'ים גובהים יותר

הייתי שמח לדעתכם לגבי ההתלבטות שלי או לחלופין המצלות על קניית רכב בטווח מחיר הזה

חשוב לי ברכב - א. נראות צעירה וקלילה לא לנטיס או משהו בסגנון

ב. אחזקה לא גובהה, כמו נגיד שהחלפץ מערכת קירור בגולף כולל מזגן עלתה לי כמעט 2000 ש"ח שהטווח מחיר הממוצע הוא 1400

ג. ק"מ נמוך... לא כל כך רלוונטי לפה אבל בכל מקרה

תודה מראשש!!! 8)

פורסם

ידני בא בחשבון או לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם כבר הרכב עם מנוע חדש(מיובא) ומערכת קירור ואתה יודע שהם עובדים למה להחליף שוב לרכב ישן?

האופטרה לא מומלצת,נסעתי כמה מאות ק"מ באופטרה MORE והרכב מרעיש כמו טרקטור ולא יציב על הכביש,גיר בעייתי ובטיחות לא טובה.

קשה לי להאמין שהמצב בהאצ'בק טוב יותר.

פג'ו 205 יוצרה עד שנת 1997-99 אאל"ט ככה שהרכב יהיה מאוד ישן,לא בטיחותי והפלסטיקה בו לא שורדת יפה בחום פה(ראיתי כמה,בכולן דש סדוק).

ה306 גם רכב ישן מאוד.

בסכום הזה יש לך אימפרזה 2004-2006 שיפגינו אמינות טובה ובטיחות מינימלית,יונדאי גטס.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

ה307 רכב מעולה,אי אפשר להשוות בכלל לאופטרה הגרועה.

ה307 מומלצת עם מנוע 2.0,תקבל רכב זריז,מרווח,מאובזר,ואמין.

פורסם

מנוע ה-2 ליטר של ה-307 הינו נדיר יותר ויהיה יותר יקר לאחזקה.

מנוע ה-1.6 הוא עדין מיוצר ומורכב עד היום על פיג' 301 מה שאומר זמינות חלפים גדולה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש מבחר די גדול של 307 2 ליטר,פתח יד2 ותראה.

ההבדלים באחזקה בין ה1.6 ל2.0 הם כמעט אפסיים,בנסיעה זה עולם אחר לגמרי.

• תוכן חדש...