Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענו לי שם בפורום 3 אנשים,אחד עם 22 אלף,27 אלף ,39 אלף ואצלם לא הייתה הבעיה עם "אכילת רפידות".

וגם לא שמעו על זה.

אולי זה תלוי באופי הנסיעה שלך.

Eily

אכן בגיר רציף ,בלימת מנוע חלשה,בספייס אבל יש מצב ds בתיבת ההילוכים שאיני מבין איך הוא עובד אבל הסלד עולה ולכן זה עוזר בבלימת מנוע בצורה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ענו לי שם בפורום 3 אנשים,אחד עם 22 אלף,27 אלף ,39 אלף ואצלם לא הייתה הבעיה עם "אכילת רפידות".

וגם לא שמעו על זה.

אולי זה תלוי באופי הנסיעה שלך.

Eily

אכן בגיר רציף ,בלימת מנוע חלשה,בספייס אבל יש מצב ds בתיבת ההילוכים שאיני מבין איך הוא עובד אבל הסלד עולה ולכן זה עוזר בבלימת מנוע בצורה טובה.

שוב אני אביא לך את הדוגמא מהליסינג. ברור שלא כל רכב. אל תשווה נסועה יומית קבועה בפקקים של ישראל לבין אנשים מחול עם כבישים / נסועה שונים

לא הבנתי לגבי המצב DS אתה משתמש בו כדי לבלום? זה כביכול מצב "SPORT" שמעלה את הסל"ד

דרך אגב אחרי בדיקה מעמיקה הבוקר, הקיט של הרפידות המקורי שמגיע לתחלופה לספייס הוא משופר כי הבעיה היא אכן רחבה.

פורסם

נניח שכל מה שהחליפו גמור מת וחייב החלפה,רק נניח.

פירוק והרכבה צלחות ורפידות קדמיות 312 ש'ח?! - שיחנקו תחליף מוסך! זה יותר ממשכורת יומית של חצי מהאזרחים במדינה.

למה 286 ש'ח על החלפת שמן ופילטר?! נו באמת זה גניבה לאור יום!

מסנן אוויר למיצובישי ספייס סטאר עולה 104 ש'ח?! זה במקרה מזהב? ברכב שטח שאוכל אבק מדי שבועיים פילטר אוויר עולה 40 ש'ח (כן מקורי!)

שמן מנוע 149 ש'ח - סביר (במידה ובאמת קיבלת שמן איכותי, תבדוק אותם תשאל את שם החברה של השמן)

ערכת רפידות לדיסק בלם קידמי 360 ש'ח?! זה בדיחה! זה מחיר לא שפוי לרכב כל כך קטן אפשר לחשוב שהחליפו לך רפידות של מקלרן P1

מסנן אבק (אני מניח שזה פילטר מזגן) - 133 ש'ח!!!! ואווו זה שוד!

חומרי עזר - מה זה?! תשאל! גם 23 ש'ח זה כסף.

סליחה על הכעס שלי וההודעה שלא נעימה לקריאה אבל זה מטריף אותי ומשגע אותי.

הרכב כולו עולה 80K

טיפול עולה 1800 ש'ח?!

פורסם

^ קצת הפרזת לגבי חלק מהסעיפים, אבל אני מאוד מתחבר למה שרשמת!

יוליאן, אני לא מכיר את התפעול של תיבת הספייסטאר, אבל בין אם מדובר בקיבוע יחסים (כמו בפונטו ספייס) ובחירת יחס נמוך, או תכנית ספורט שמאלצת יחס נמוך יותר בגיר, מתקבל יחס נמוך למהירות הנתונה, מה שמעלה את הסל"ד. בדיוק מה שנחוץ לבלימת מנוע.

פורסם

להשוות אורך חיים של רפידות ברכבי ליסינג זה לא נכון,כולם יודעים מה זה רכב חברה,בליסינג טוב לקבל משוב לגבי אמינות כמו מנוע,גיר,חשמל,אבל דברים כמו רפידות זה לא דוגמא.

למה בחול אין פקקים?

לגביה מצב ספורט למשל בירידות של רמת הגולן שילבתי למצב ds וזה מאוד עזר,מצד שני כמו שאתה אומר בעליות הורדת סלד עוזרת להאיץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...