Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעשו מפגש במרכז

מקווה שאתה ציני. אם זה לא מפגש במרכז, אז מה בשבילך מרכז? בתחנת ההגנה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ווטסאפ זו מחלה מסוכנת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תעשו מפגש במרכז

מת על תגובות כאלה.

מה זה "תעשו"? מישהו פה עובד אצלך? אנשים החליטו להרים מפגש במקום מסוים (שאגב, יותר מרכז מזה לא יכול להיות, אלא אם כן טיול נהיגה מבחינתך זה רייסים מרמזור לרמזור בתל אביב) ופעלו לטובת הרמת המפגש. חשבו על מסלול, מקומות מפגש, שעות, תחזיות מזג אוויר ומה לא.

אם מיקום/שעת המפגש לא מתאימה לך, אל תבוא, ותרים מפגש בעצמך!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מתי נראה לכם נתחיל להתכנס להחלטה?

כרגע יש רוב ל 7:00 אשתאול 395-386 + 458 אח"כ. אם כי לא כולם עידכנו את ההעדפה שלהם.

שניים מחקו את עצמם מהמסמך, אנחנו 13 רכבים.

שומאכר, אני מבין שפרשת? צרף אותי למנש'מע בבקשה שלחתי לך הודעה - תודה.

ליאור.

פורסם

קודם כל עדכון סופי בקשר למזג האוויר - צפוי להיות מעונן חלקית עד מעונן, עם סיכוי לטפטופים או גשמים מקומיים קלים ביותר אם בכלל. ברוב הזמן לא יהיה גשם.

לא ממליץ לבטל, מקס' תנהגו לאט יותר.

אני לא אגיע הפעם, יש לי עומס בלימודים (עובד על סמינריון ועוד 2 עבודות להגשה), לטיול לצפון באתי כי זה היה קרוב יחסית וגם אז לא נשארתי עד הסוף.

תיהנו גם בשבילי ;)

פורסם

היי היי, רגע גם אני רוצה, אין איזו קבוצה מסודרת בפייסבוק ?? איפה נפגשים ומתי ??

• תוכן חדש...