Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מחמם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב למגיב האחרון בעייתך קשורה קרוב לוודאי, בכל מקרה לפי הפרטים שסיפקת, לתרמוסטט לא תקין/ תפוס במצב פתוח באופן תמידי, וזקוק להחלפה.

אחרי ההחלפה, אמור לטפס לאחר כרבע שעה לחצי סקאלה, ואמור להתיצב במצב זה, ותגובת החימום הפנימי, תשתפר ללא הכר, וזאת בתנאי כמובן שהצנרת לרדיאטור חמום לא סתומה, וקיימת סירקולציה קבועה וסדירה, כאשר הבורר מופעל על חימום, תצרוכת הדלק תרד בהתאם, והתנהגות הרכב תשתפר, וכמובן הבלאי למנוע יעלם.

בברכה

צביקה

תודה רבה על ההסבר!

יש דרך לעשות את זה לבד? כי במוסך אמרו שזה יעלה סביב 400 ש"ח.

פורסם

בהחלט טרמוסטט. גם אם תקין חלקית!

במגאן שלי 2001, החימום עבד לא-מי-יודע-מה, למרות שהמנוע היה מתחמם. המכונאי התעקש שזה התרמוסטט, החלפנו (הוא שלח אותי לקנות לבד, כך שלא הרוויח מזה כלום), וראו זה פלא (גם בעיני) - החימום עובד יופי, למרות שחום המנוע ממשיך להיות כמו לפני החלפת התרמוסטט!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שאני אמרתי טרמוסטט אז ירדו עליי, בסוף זה יהיה מה שאמרתיי... שוב אני אומר אם לא מחמם אחרי 10 דקות נסיעה להתחיל לבדוק סתימה ברדיאטור חימום , אין אין סתימה לטרמוסטט מאוד פשוט , ומדבר איתך אחד שאכל קש עם זה שנה שלמה והיה אצל מלא מוסכים כולל מוסכים מורשים.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.המזגן לחימום באוטו לא צריך ללחוץ על כפתור AC?מה שהבנתי פשוט להעביר טרמוסטט לאדום(חימום) וזה יחמם?

פורסם
לפני 23 דקות, trademark כתב:

A/C זה לקירור בלבד.

החימום ברכב עובד על נוזל הקירור של המנוע- ברגע שהוא חם אז יצא חום מהמזגן.

תודה.

• תוכן חדש...