Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קאמרי 2000-2006 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

אני מחפש להחליף את רכבי לרכב גדול ומרווח .

חשבתי על ביואיק לה סייבר/ לה קרוס אבל "תפשה" את עיניי הטויוטה קאמרי בשנים הנ"ל .

האם שווה להשקיע קצת יותר בשביל הקאמרי ? או ללכת כבר על הלה קרוס ?

האם אפשר להשוות את הקאמרי לרכב אמריקאי (שאני כל כך אוהב) ?

אשמח לכל חוות דעת בנושא ...

תודה

פורסם

יצא לי לנהוג על הקאמרי 2.4 וגם על הv6. אין ספק שהv6 מהנה יותר לנהיגה וחזקה יותר מהביואיק. רמת גימור טובה ורכב מוצלח לדעתי. לגבי האמינות , אני בטוח שיפני הרבה יותר אמין מאמריקאית ויותר חשוב , נטול מחלות .

הבחירה שלי היא טויוטה בלי לחשוב פעמיים ( בטוח שבהמשך יבואו אנשים שיגידו שאני טועה)

פורסם

הטויוטה קמארי הוא רכב שמיוצר בארה"ב (וגם ביפן) והוא חביב האמריקאים במשך שנים. המנועים טובים ומוצלחים, מנוע ה-3500 V6 שהגיע ב-2007 הוא חזק עם 270 כ"ס ושפע מומנט. הוא גם מגיע יותר מאובזר (דגם פרימיום) עם ריפודי עור, מושבים חשמליים וגג נפתח.

הביואיק לה קרוס הוא גם רכב אמריקאי מנהלים מפנק, מנועי 3.8 נחשבים לאמינים, צריכת הדלק היא 7-8 קמ לליטר בממוצע, אבל מבחינת תמורה למחיר, יכול להיות בחירה טובה. הדגם החדש של הלה קרוס משנת 2010 הוא כבר עולם אחר, עיצוב יותר מודרני והתנהגות כביש טובה יותר.

מידע נוסף על הרכב: ביואיק לה קרוס

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

האם אפשר להשוות את הקאמרי לרכב אמריקאי (שאני כל כך אוהב) ?

לא הייתי עושה את ההשוואה הזו.

הייתה תקופה שנסעתי (וקצת נהגתי) הרבה נסיעות ארוכות בלה-סייבר (מודל תחילת שנות 2000 כלשהו)

וזה אמריקאי קלאסי מבחינת לשבת בסלון מרווח מאוד ורך מאוד, אפילו בעת חנייה נהנים מהנדנוד קדימה אחורה

(למי שנהנה מזה. אני נהנה מזה כשזה הרכב שאני בו). אם אתה עובד נכון עם המומנט הוא גם זז די בסדר,

איך להסביר, זה או לבוא לעלייה בשוונג או ללחוץ ולשפוך בנזין.

לא נהגתי בקאמרי ולמרות זאת הייתי בוחר בה ע"פ הביואיק בלי היסוס ובכל תצורת מנוע, בגלל הפרקטיות (=אמינות, התנהגות וכו'),

וזה למרות חיבתי הלא מוסתרת לבהמות אמריקאיות מטופשות ומיותרות.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...