Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיקת אבהות הייתי עושה בכל מקרה כדי לחיות בראש שקט

לא הייתי רוצה שעוד 30 שנה כשאחיה בסין הילד יקפוץ לי מתוך קערת אורז עם הבת של צופית גרנט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סתם, אם יבוא לך לדמיין בכל זאת איך זה להיות במצב הזה, דבר איתי. אני יכול לארגן טלפון של אחת...

של אחת שאוהבת להיכנס להריון?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את השרשור הזה ראוי להפוך ל"דביק" :borg:

הרי ככה הכל התחיל... לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רגע, למה שאתה תחתום? זה שיש אפשרות לחתום על מסמך לפיו היא תשפה אותך בשיעור המזונות לילד (במידה והוא שלך) זה "נחמד" ודי ראש שקט.

מנגד, לא ברור למה אתה צריך להתחייב לא לעשות בדיקת אבהות? הרי באופן עקרוני אין הבדל אם אתה עושה את הבדיקה או לא (למעט העובדה שייתכן שהיא הצהירה על שני שחקנים אבל בפועל זו הייתה קבוצת קט רגל). למען הסר הספק, הייתי מציע לך לעשות את הבדיקה. רק כך תוכל להבטיח וודאות בעניין ההורות.

הרי בכל מקרה "תרוויח".

סיטואציה א' - חתמתם על מסמך שיפוי, עשית בדיקת אבהות, הילד לא שלך - להתראות.

סיטואציה ב' - חתמתם על מסמך שיפוי, עשית בדיקת אבהות, הילד שלך, נניח שהוא יתבע X היא תעביר לך X ולמעשה "תקזזו". חזרת לאותו מצב רק +1.

סיטואציה ג' - חתמתם על מסמך שיפוי, לא עשית בדיקת אבהות, הוא לא של הבחור השני, אין זה אומר בהכרח שהוא שלך. (פה למעשה אתה מפסיד את עניין הוודאות)

מה שאני חשבתי שיקרה זאת סיטואציה ב', סיטואציה ג' לא קיימת כי היא אמרה לי שהיה עוד אחד רק ואני מאמין לה,

אבל אני מקוה שאתם יושבים כי זה מתפתח למצב שזה סיכוי קטן מאוד {לפי מה שהיא אומרת כי שוב אני לא מבין בהריונות וכל הדברים הנלווים לזה} שלי היום בבוקר היא הייתה באולטרסאונד וזה זה תאומים והיא אומרת שאם אין לי במשפחה אח שיש לו תאומים אז אין מצב שזה שלי, והבחור השני הוא אבא לתאומים.

פורסם

ואני שואל שוב-

ראית בעינייך הוכחה לקיום הריון?

תדפיס אולטרסאונד?

אגב, מה הסיבה שבאותם ימים שהיא בייצה היא שכבה דווקא עם הבחור השני ולא איתך?

הבחור השני נשוי\גרוש\אלמן?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי בדיקת אולטרסאונד יש תמונה של כל אחד בניפרד ויש תמונה של כל אחד בניפרד. הסיבה זה היה סוג של אונס מהבחור השני {היא והוא היו מסטולים} והבחור גרוש.

פורסם

חחח...תאומים. שתשלח צילום של האולטראסאוד. ותאומים אגב מדלגים על דור, כלומר אם לאחד ההורים שלך יש אח תאום, אז יש סיכוי שלך יהיו תאומים.

אני לא קונה את הסיפור הזה. היא נהנית לשחק איתך ולשגע אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כנראה היא שיערה שיש לו זרע טוב יותר. והופ! יש לה תאומים. יש עוד התפתחויות? אולי מדובר בחייזר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הקשר לסוג של אונס? הוא תקע אותה חזק אז שני זרעונים עברו בו זמנית? אין קשר, ילד. תעלה את התמונה לכאן, ותפרט במדוייק איך היא הגיע לידיך.

רוצה לראות תמונת אולטראסאונד של תאומים - תעשה גוגל. יש סיכוי שתראה את אותה התמונה שהיא שלחה לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
ראיתי בדיקת אולטרסאונד יש תמונה של כל אחד בניפרד ויש תמונה של כל אחד בניפרד. הסיבה זה היה סוג של אונס מהבחור השני {היא והוא היו מסטולים} והבחור גרוש.

באיזה שבוע היא שראית "כל אחד בנפרד"?

חביבי, תן לה בעיטה בתחת ויפה שעה קודם, היא משחקת בך, תפסיק להיות ילד.

תיכף תגיד לי שהיא הביא תצלום אולטרסאונד שרואים כבר אצבעות, ראש ושלל איברים וכל זה בתוך פחות מחודש.....

להבא תלמד- קונדום!

ואם מדובר באישה באמצע שנות ה-30 שלה אז בכלל זה הופך לקונדום-סחוג-קונדום שכשיתחיל לשרוף לך תדע שהלך הרזרבי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לנו אין במשפחה בכלל תאומים, לו יש תאומים מהגרושה שלו, לפי מה שהרופא אמר אתמול היא בשבוע 6 היום היא הייתה באולטרסאונד בבוקר ועשתה בדיקת דם ואמרו לה שזה תאומים, ואני בטוח שהיא בהריון ולא משחקת כי על המכתב היה רשום את הת.ז שלה השם וכל הפרטים.

ואמרתי סוג של אונס כי היא לא רוצה את הבחור הזה והיא לא הייתה שכבת איתו בחיים אבל הוא דחף אותה על המיטה והיא ניסתה לדחוף אותו אבל היא אומרת שהוא גומר בשניה.

פורסם

אין מצב שבעולם שכל כך מוקדם היא יודעת שזה תאומים. מאכילים אותך בבולשיט ואתה רק מבקש עוד, סליחה על הבוטות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה נראה לך שזה בולשיט? היא הייתה היום בבוקר בבדיקות דם ואולטרסאונד ראיתי את הקירה של המחט ואת 2 הדפים של הבדיקה.

• תוכן חדש...