Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאנו אני ובת זוגתי לסיבוב קניות בכמה קניונים בערים שונות בארץ והגענו למסקנה מבזה. אין מה לקנות.

קפצנו לאווטלט בהרצליה שהוא למעשה הפח אשפה של רשתות בגדים והנעלה.

איכות סינית במחיר מטורף.

הייתה חנות אחת מעניינת עם בגדים איכותיים, אבל סוודר פשוט עולה 1500שח. מזל שהיה 30% הנחה.

קניון הזהב בראשון, סמרטוטים. והמחירים? לבכות.

חיפשנו מגפיים, נתקלנו בכמה תוצרת הארץ. 899שח. ברצינות.

חשבנו לטוס לסופ"ש ליעד כלשהו באירופה ולעשות נטו שופינג.

לאיזה יעד מומלץ לטוס, למטרת כזאת?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי מה התקציב ולמה מכוונים. בכל בירה אירופאית אתה יכול למצוא חנויות דגל של כל מותג ומותג על בעולם בערך, אלא שברוב המקרים המחירים לאו דווקא יהיו נמוכים בהשוואה לישראל.

המקומות שבהם אני הייתי שבאמת הרגישו לי זולים יחסית לישראל הם בעיקר במזרח גרמניה, ובתוך זה ברלין וגם ברמן, שלידה עברנו באיזה אאוטלט זול יחסית.

בברלין יש את KaDeWe המפורסם יחסית, אבל באזור הזה נתקלתי בלא מעט חנויות זולות אחרות, גם של מותגים שונים וגם חנויות בגדים כלליות, שמוכרות דברים מגוונים יחסית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש לך רשת אאוטלטים יחסית גדולה באירופה שמציעה אפילו הסעות הלוך וחסור לאטוטלט והם ממוקמים לרוב ליד ערים גדולות.

השנה היינו בווינה ונסענו לאאוטלט של הרשת שנקרא פארנדורף.

ההיצע טוב ויש מבחר ממש גדול של מותגים שונים.

זה האתר של רשת האאוטלטים ובו אתה יכול לבדוק לפי מדינה איפה נמצא כל מרכז כזה:

http://www.mcarthurglen.com/en

רק כך בחשבון שזה מרכז אאוטלט מאוד גדול וצריך לפעמים להקדיש יום או יומיים אפילו בשביל למצות אותו, ככה לפחות הרגשנו בפארנדורף שלי ווינה.

פורסם

הייתי לפני חצי שנה בספרד, המחירים ברשתות לא הרבה יותר נמוכים, לרוב הבדלים של כ20-25%, האיכות עדיין אותה איכות. אולי שווה להגיע לשם בסיילים של הסוף עונה, כשאנחנו זוכים להנחה של 10% בקושי ואווירה של שוק, מעבר לים מדברים על הנחות משמעותיות יותר.

פות"ש ציין סריג ב1500 ש"ח, אני מאמינה שמדובר במותג שאינו מותג עממי (זארה וכד'), ככה שהמחיר עדיין לא יהיה "נגיש".

יצא לי להיות בירכא, אומנם לא בשבת, אבל לא ראיתי שם מחירים מטורפים שגרמו לי לדמעות או לרצון עז לקנות חצי חנות. אולי הייתי במקום הלא נכון?

אשמח גם למיקום של העודפים של הום סנטר, יש שם במקרה מברגות של מקיטה\בוש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ייתכן ולא היית במקום הנכון , זוגתי קנתה שם כמה זוגות מכנסיים מקסטרו עודפים ב-20 שח כן כן .כנל לגבי חולצות. הכי יקר שאני ראיתי אלו היו מעילים ב299 שח, בלייזרים לגברים ב-99 שח ,אני נשמע כמו פרזנוטר שלהם לרגע.

ההום סנטר עודפים נמצא מול קניון כנען מצד שמאל כשעולים לכיוון הקניון.

בנוסף פתחו שם ליד חנות ענקית! לחומרי בניין DIY .שכחתי את השם לא הספקתי להיכנס.

פורסם

תקנה ב ZIP

אני קונה שם כל דבר, הכל יפה וזול מאוד יחסית לעומת שאר החברות, יותר זול מפוקס ונראה פי עשר יותר טוב, כמובן אם אתה אוהב את הסגנון.

עוד נקודה מצחיקה ומעליבה, חברות שונות פותחות חנויות "מדבקה" באתרים או בעמודי פייסבוק ומתגאות במוצרים שלהם, כלומר במוצרים שהם קונים מאיביי או עלי אקספרס ב 15 דולר לחולצה או זקט ומוכרים לנו ב 300. אני רואה ים כאלו בפייסבוק ומהעקרון של לא להרוס לאנשים פרנסה אני לא כותב או נותן לינק לאותו מוצר שהם מפרסמים במחיר מצחיק.

אז כן אני קונה גם בגדים באיביי, אתמול קניתי נעליים מארה"ב של VANS מדהימות, עלו לי 202 ש"ח כולל משלוח, פה הדגם הזול שלהן נמכר ב 220 ומרקיע גם ל 400

Opel Adam S 2017

פורסם
ייתכן ולא היית במקום הנכון , זוגתי קנתה שם כמה זוגות מכנסיים מקסטרו עודפים ב-20 שח כן כן .כנל לגבי חולצות. הכי יקר שאני ראיתי אלו היו מעילים ב299 שח, בלייזרים לגברים ב-99 שח ,אני נשמע כמו פרזנוטר שלהם לרגע.

ההום סנטר עודפים נמצא מול קניון כנען מצד שמאל כשעולים לכיוון הקניון.

בנוסף פתחו שם ליד חנות ענקית! לחומרי בניין DIY .שכחתי את השם לא הספקתי להיכנס.

קצת קשה לי עם קסטרו עודפים, האיכות של קסטרו מתדרדרת משנה לשנה והחנויות שלהם מרגישות ממש שוק, אבל בשביל 20 ש"ח לזוג מכנסיים אפשר אולי לבלוע את הצפרדע.

תודה לגבי החנויות ביניין, נעביר את המידע לדרגים המתאימים בבית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

"מזעזע" זה תיאור טוב למחנה השמדה בפולין.

הצע בגדים יכול להיות מאכזב או לא מספק או אפילו מרגיז.

אין לי עצות לשופינג, אבל האבחנה נכונה די נכונה. מוכרים בארץ איכות לא טובה במחירי פרימיום (דוגמא טובה: נעלי Aldo).

לקנות במבצעים בלבד, אז המחיר מתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המציאו דבר כזה מגניב ברמות שמאפשר להיות בבית ולקנות מכל חנות בחו"ל ולשלוח לארץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפשר, אבל לא תמיד הפריט יוצא כמו בתמונה, או שיש בעיה במידה. זה פיתרון טוב לנעליים (שכבר מדדת), או ג'ינסים.

הייתי בברצלונה בתקופת הסיילים, אני ואשתי קנינו מלתחה חדשה לגמרי. מחירים של עשרות שקלים לפריט, ואפילו מגפיים מעור לא עלו יותר מ120 שקלים (לכו תמצאו דבר כזה בארץ).

בברלין הצלחתי למצוא גם כמה פריטים, פריז - פחות.

איטליה - יקרה מאוד. (גם במתאם הכאילו אאוטלט שלהם)

M-TECH E46

פורסם

סעו לכל מקום שיש בו סניף של primark.

ה KaDeWe זה כמו כיכר המדינה, רק במחירים ריאליים.

בזיפ רק המחיר אטרקטיבי ורוב הדברים אחרי 3 כביסות הם כבר בחזקת סמרטוט.

דווקא בגדים מפוקס שרדו אצלי הרבה יותר זמן, גם לקסטרו מגיעה מילה טובה בעניין.

והאבחנה כאן נכונה, מוכרים לנו זבל במחירי פרמיום.

• תוכן חדש...