Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 206 01' 1.4 ידני 205K.

בשבוע האחרון בעמידות/נסיעות איטיות הבחנתי שהמד חום עולה למעלות שבד"כ לא היה מגיע אליהן.

בחניה בדקתי והמאוור נכנס לפעולה בסביבות 102-3 מעלות ומפסיק ב97-8.

כאשר המזגן דולק המאוורר עובד ומשאיר את הרכב מתחת ל90.

מכאן הסקתי שכנראה המהירות הראשונה לא עובדת ומאז לבנתיים אני נוסע עם מזגן בתוך העיר כדי שהרכב לא יתחמם.

מה יכול לגרום לתקלה ומה צריך להחליף כדי להחזיר את המצב לתקינות?

תודה ערן.

פורסם
הרכב 206 01' 1.4 ידני 205K.

בשבוע האחרון בעמידות/נסיעות איטיות הבחנתי שהמד חום עולה למעלות שבד"כ לא היה מגיע אליהן.

בחניה בדקתי והמאוור נכנס לפעולה בסביבות 102-3 מעלות ומפסיק ב97-8.

כאשר המזגן דולק המאוורר עובד ומשאיר את הרכב מתחת ל90.

מכאן הסקתי שכנראה המהירות הראשונה לא עובדת ומאז לבנתיים אני נוסע עם מזגן בתוך העיר כדי שהרכב לא יתחמם.

מה יכול לגרום לתקלה ומה צריך להחליף כדי להחזיר את המצב לתקינות?

תודה ערן.

האמת שמה שאתה מתאר זו התנהגות נורמלית של מד החום בפיג'ו 206. יש על זה הרבה שירשורים בפורום, תעשה חיפוש.

פורסם

אם הרכב אצלו הרבה זמן, וההתנהגות שונה פתאום, אז או שמקודם משהו לא היה תקין- והסתדר, או שמשהו לא תקין עכשיו. האפשרות השניה הגיונית יותר.

כדי להבין את מהות הבעיה, אשמח אם תפרט לאיזה חום (קיצוני מהרגיל) הרכב הגיע ללא מזגן דולק, ולאיזה חום הוא הגיע בעבר בתנאים דומים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בזמנים עברו ללא מזגן בקיץ היה בזמן עמידה/נסיעה איטית היה משחק בין 92 ל97 מעלות שלפי ידיעתי אלו הטמפרטורות הפעלה וכיבוי של המהירות הראשונה.

פורסם

המצב שאתה מתאר שהיה נשמע תקין. אם עכשיו הטמפרטורה עולה מעל זה- זו תקלה, אבל אתן למבינים ממני להגיב בנוגע לדיאגנוזה ולפתרונות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שנגד מהירות ראשינה שרוף.

האם כשהמאוורר עובד הוא עובד במהירות נמוכה או חזק כמו טורנדו?

אורן

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, סביר שזה יוניט מאווררים,

יוניט מאווררים מותקן בהברגה לתוך גוף הראדיאטור .

יוצאים ממנו שני חוטים, אחד מפעיל את המהירות הנמוכה ושני את הגבוהה.

כל מהירות בתחום הטמפרטורה שלה.

חדשות טובות: זה חלק לא יקר. (עשרות שקלים).

אבל בהחלפה, חלק מנוזל הקירור ישפך, צריך להשלים נוזל ולנקז אוויר ממערכת הקירור לאחר ההרכבה.

פורסם

לפי דעתי כשהוא עובד (לא משנה אם זה בגלל המזגן או בגלל הטמפרטורה בשני המקרים הוא פועל באותה המהירות) הוא עובד במהירות נמוכה.

פורסם (נערך)

כשקניתי את הרכב שלי גם הייתה עולה לי הטמפרטורה טיפה מעל החצי ואז יורד בחזרה, הסתבר לי אחר כך שהמאוורר לא עובד במהירות ראשונה, היה אפשר גם לבדוק ולראות לבד שישר בכל מצב הוא מתחיל ממהירות גבוהה ו"רועשת".

החליפו לי נגד וזה הסתדר.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
לפי מה שאתה מתאר, סביר שזה יוניט מאווררים,

יוניט מאווררים מותקן בהברגה לתוך גוף הראדיאטור .

יוצאים ממנו שני חוטים, אחד מפעיל את המהירות הנמוכה ושני את הגבוהה.

כל מהירות בתחום הטמפרטורה שלה.

חדשות טובות: זה חלק לא יקר. (עשרות שקלים).

אבל בהחלפה, חלק מנוזל הקירור ישפך, צריך להשלים נוזל ולנקז אוויר ממערכת הקירור לאחר ההרכבה.

היה נכון פעם אבל כבר לא נכון לגבי מכוניות מודרניות.

היום הכל מבוקר מחשב והוא זה שמחליט איזה מהירות להפעיל ולא היוניט.

פורסם

אז כנראה נגד מהירות ראשונה לפי מה שאתם אומרים?

אחפה הרכיב הזה ממוקם אם ברצוני להחליף אותו?

• תוכן חדש...