Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמגום בקיק דאון- טיפו 94'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בפיאט טיפו לאחר החלפת חיישן tps ומנוע צעדים חדש. יצא לי לנהוג מעט בהונדה גדולה בשנה ותגובת המצערת פשוט מטורפת שם לעומת שלי.

לדוגמא, אם אני עומד בניוטרל ונותן קיק דאון, האוטו מגמגם מעט ורק אז מתחיל לעלות סל"ד. כאילו בשניה הזאת התערובת מקבלת יותר אוויר ורק בעיכוב מגיע הדלק.

לציין שהאוטו מוזרק חד נקודתי SPI-Motronic MA1.7.2

אז ממה בעצם נגרם העיכוב הזה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הבדל בתגובת דוושה, בקצב עליה בסל"ד ובביצועים בכלל בין טיפו 1.4 70 כ"ס עם הזרקה חד נקודתית בסיסית לבין סיוויק עם 125 כ"ס, הזרקה רב נקודתית וניהול מנוע מודרי יותר הוא שמיים וארץ.

יכול להיות שאצלך המצב תקין. האם בנסיעה אין גמגום והאוטו מאיץ וצובר מהירות חלק? (גם אם איטי, שזה בסדר)

האם החלפת פילטר דלק בזמן האחרון?

פורסם

כן בהחלט אין גימגום ובמהלך נסיעה האוטו מגיב מצויין כשהרגל על הדוושה כבר ( כשיש זרימת דלק יותר מעמידה במקום) וכן הרכב עבר לא מזמן טיפול 10K שכלל פלאגים שמנים ופילטרים וכמה צינורות שנראו קצת עייפים.

מה שמפריע לי זה שכאילו אין הזרקה מיידית של דלק כשאני לוחץ על הדוושה אלא יש לחכות חצי שניה לערך עד שמגיעה תגובה כלשהי ( קורה רק בעמידה אגב )

פורסם

אם המצערת אצלך מופעלת ע"י כבל גז ולא ממוחשבת, תבדוק שהכבל לא רופף והוא מתוח עם טיפה חופש כשדוושת הגז לא לחוצה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

תודה רבה. אני באמת אבדוק. אם אני לא טועה המתיחה תבצעת ע"י סיבוב 2 השייבות ששומרות את כבל הגז מקובע?

פורסם

בכל רכב זה שונה, אבל בעיקרון כן.

שים לב לא למתוח יותר מדי, תהדק את הנעילה של הכבל ותבדוק עם משיכה קטנה של הכבל עם היד אם המצערת נפתחת ישר בלי חופש.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...