Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי הרכב הנ"ל

אני מעוניין לנתק את הדיבורית הנל פיזית כלומר את המוח של יחידת הבלוטוס על מנת שזה יפסיק לשדר ברכב.

אני מחפש את המוח של היחידה ולא מוצא(פירקתי את הרדיו וחיפשתי שם)

מישהו אולי יודע היכן זה ממוקם

תודה

פורסם

הצורך בניתוק הוא שאני לא רוצה את השידור בתוך הרכב ובכלל. אם אפשר לכבות את השידור אז אני לא אצטרך לנתק. האם יש אפשרות לכיבוי?

פורסם (נערך)

פרנויה משידורי רדיו סרטנים ומאכלי ים למניהם?

תרשה לי לנסות להרגיע.

לפי התקן, ההספק המקסימלי שמכשיר בתקן בלוטות' יכול להפיק הוא 100mW (נותן טווח של כ100 מטר).

בלוטות' של פלאפון מפיק הספק של 10mW (טווח של 10 מטר).

בלוטות' של דיבורית משדר בסביבות 1mW (טווח 1-2 מטר). שזה פי 2000 יותר נמוך מהמכשיר הסלולארי שלך.

אתה נמצא כמעט מטר מהדיבורית, הסלולארי נמצא עליך, מה שהופך את יחס ההספקים לכמעט 10000.

דיברנו רק על ההספק, מה עם זמן? מכשיר סלולארי משדר לעיתים קרובות יותר ולפרקי זמן ארוכים יותר יחסית למכשיר בלוטות' שלא מחובר לשום דבר.

בקיצור, אלא אם אתה חי בתא אל-הד, יש סביבך עשרות מכשירים שמקרינים הספקים גבוהים יותר מהדיבורית המסכנה.

עזוב שטויות ותן לה לשדר בשקט.

סימוכין

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...