Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב קטן עד 10,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב קטן, שני במשפחה, שישמש אותי לנסיעות בין עירוניות של 20 ק"מ לכל כיוון לעבודה בלבד כשהנסיעה ללא פקקים.

אני לא פוסל רכב בעל גיר ידני.

מאחר והתקציב קטן, חשוב לי שהרכב יהיה קטן בגודלו

מנועו קטן בנפחו (לטובת חסכון בדלק) וחשוב מאוד שהמזגן יהיה יעיל ולא משב קריר.

נתון חשוב לא פחות - בטיחות. עד כמה שניתן לצפות מרכב ותיק.

חשבתי על יונדאי גטס (לא הדגם הראשון שצרך דלק בצורה בלתי סבירה), טויוטה סטארלט או אוריס, אופל קורסה.

אשמח להמלצות לרכב חסכוני בדלק, אמין וזול לאחזקה.

פורסם

למיטב ידיעתי טויוטה אוריס רחוקה פי כמה וכמה מהתקציב שלך, ולסטראלט חיפשתי ולא מצאתי מבחן ריסוק...

הייתי דווקא הולך לכיוון של פיאט פונטו ספייס. יש לה 4 כוכבי בטיחות, נחשבת לאמינה, חסכונית, הייתי מחפש דווקא את הדגם של ה 80 כ"ס.

אופציה נוספת היא הגטס שציינת, בנוסף אתה יכול להוסיף גם פיג'ו 206 ידנית גם לה 4 כוכבי בטיחות.

בנוסף חשוב מאוד לבדוק את מצב הרכב, זה יותר חשוב מחסכון בדלק במיוחד בתקציב שלך (מה גם ש 20 ק"מ לכל כיוון זה לא הרבה).

פורסם

המלצה חמה היא היונדאי גטס רמת גימור GLS/I/X. בטיחותית ובגרסה הידנית לא זללנית דלק, גם ככה 20 ק"מ ביום זה לא הפרש שצריך לדאוג בגללו.

בתקציב שלך מצב הרכב חשוב מאוד אחרת תוסיף עוד כמה מאות/אלפים לתיקונים וכמובן טסט הכי ארוך שאתה יכול למצוא.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אמינות טובה,תא מטען גדול יותר ופרקטי במיוחד עם זה 5 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו מגאן דור ראשון, 2003-4, עוד תקבל עודף, ואם תקפיד לרכוש אחת שטופלה באהבה תקבל את התמורה הטובה ביותר לכספך. ה - 5 דלתות די קרובה לגודל של מכונית מיני, נוחה, בטוחה, חסכונית... ואמינה מאוד, אם טופלה ומטופלת כהלכה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...