Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה בת"א בשישי בצהריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

אני צריך לחנות בדרך סלמה בת"א ביום שישי ב 3 בצהריים.

אני תושב ר"ג.

זה נכון שמותר משעה מסויימת ביום שישי ושבת לחנות בכחול לבן בת"א גם אם אתה תושב ר"ג ?

ויש שעה שבה הפקחים כבר לא עובדים בשישי ואז אפשר לחנות איפה שהכי פחות מפריע ?

אני מחפש לחנות חוקי אבל לא סגור על מה זה חוקי. אני לא נוסע הרבה

עריכה אחרונה על ידי omriBar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך זה ספציפית באותו רחוב, מה שכן -

כחול לבן משעה מסויימת בצהריים הוא חינמי בסופש (משעה 13:00 או 14:00 אני חושב),

רק שים לב שלפעמים ברחובות מסויימים יש צד אחד שהוא "חופשי" והצד השני עדיין מצריך תג, מדבקה של תושב.

שים לב לשילוט.

so far so good so what

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבתי, משעה מסויימת כחול לבן נהיה חופשי ולא משנה תושב או לא,

רק שלפעמים יש רחובות שבצד אחד כן נדרשת מדבקה של תושב ובצד שני אין מגבלה כזו.

so far so good so what

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי פשוט להסתכל בשלט (כפי שכתבו מעליי כל צד בד"כ הוא בעל "חוקים משלו").

אם אתה רוצה לדעת מראש בד"כ אני מסתכל בגוגל Street View ניתן לראות ב90% מהמקרים את השלט הרלוונטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר שאני תושב רמת גן, לא תושב תל אביב, אז לא רלוונטי מדבקה של תושב בשבילי.

מזכיר שענו לך בדיוק. יש מקומות שמישהו שאין לו תו איזורי (כמוך, שיש לך תו של רמת גן ואין לך תו אזורי של תל אביב) לא יוכל לחנות בהם. גם אם הם כחול לבן. מדבקה של תושב, או העדרה, דווקא כן רלוונטי בשבילך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתל אביב יש רחובות מסויימים בעיקר ליד הים שביום שישי ניתן להחנות חופשי משעה 13:00, זה מצוין על התמרור, בנוסף על התמרור לא מופיע סמל של התו האזורי זאת אומרת שכל אחד יכול להחנות גם משעה 17:00 עד 9:00 בבוקר.

יש קטעים עם אבני שפה בצבע אדום אפור במקומות כאלה אפשר להחנות חופשי מ 17:00 עד הבוקר ובסופי שבוע חופשי משעה משעה 13:00 עד יום ראשון בבוקר בשעה 9:00, הכל מצוין על התמרור.

לידיעה בסופי שבוע פקחים מוקפצים רק לארועי חרום כמו, חסימת חניה נכה, הפרעה של רכבים על המדרכה, חסימת חניות של בניין וכו'.

המידע הנ"ל בדוק ומדויק, אבל עדיין צריכים לפקוח עין!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סדר בסלט:

1. חניה בתל אביב מיום שישי בשעה 13:00 עד צאת השבת מותרת בכחול לבן. כל כחול לבן. בלי קשר לשום תו תושב או לשלט בתחילת הרחוב. נבדק מול העירייה. אם אין דרישה לתו תושב אזורי, ניתן להשאיר את הרכב שם עד יום ראשון בשעה 9:00 בבוקר.

2. חניה בשעות הערב ללא תשלום מותרת החל מהשעה 19:00 ועד השעה 9:00 למחרת רק בצד אחד של הרחוב. בצד השני מותר להחנות מאותה השעה רק עם תו תושב אזורי. השלט בתחילת הרחוב מאוד ברור בקשר לכך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...