Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי מכניס רכב שעבר כולה 300 ק"מ למוסך.

הרכב עדיין בהרצה הרעשים שאתה שומע יכולים לנובע מזה שהרכב עדיין חדש.

וגם יכול להיות מאד שהם רק בראש שלך, לא בקטע רע, קרה לי כמה פעמים גם אני פרקציוניסט.

רוב הבעיות שקראת עליהן במנועי הTSI (לדוגמא הוספת wastegate ) כבר לא רלוונטיות למנועים של היום.

אני כמעט בטוח שלא מדובר באותו מנוע, וגם עם כן הריקול לא רלוונטי למנועים החדשים שיוצאים אם התיקונים כבר מהמפעל.

לכן אני חושב שאתה כן רק מחמיר את הבעיה ומחפש תקלות איפה שאין.

לגבי הרעש מהמזגן, תנסה את מה שהציעו לך כאן, יכול להיות שנתקע לך איזה עלה במפוח.

בקיצור, תחכה סע עוד קצת עם הרכב ותראה אם דברים משתפרים.

ובנימה אישית, אם אתה חושב שיש להם שירות חרא, למה קנית מהם רכב?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)
במקום לדבר על ספקולציות (המעסיק שלי), בוא נדבר על עובדות:

1. רכשת מצ׳מפיון רכב ששווה מעל 100,000₪.
  2. לשיטתך, צ'מפיון זה חרא.

חיבור של שתי העובדות האלה מביא אותנו למסקנות הבאות:

1. יש לצ׳מפיון אנשי מכירות ממש טובים.
  2. אם ביודעין שילמת ממיטב כספך כדי לקבל שירות חרא, כנראה שאתה אידיוט, אחרת אין לי דרך אחרת להסביר מדוע אדם שעיניו בראשו יעשה לעצמו דבר כזה.

:mm_yeah:

מסקנה שמתבקשת מאליה.

קצת הבנת הנקרא.. תחזור למכירת שעוני יד.. על הדרך, תמשיך לשרשורים הבאים

גילוי נאות - אני לא עובד של צ'מפיון.

רכשתי ונהגתי בעבר יותר מתריסר שנים על סיאט, יותר משלוש שנים על פאביה ועכשיו כבר כמעט שלוש שנים שנים על רומסטר.

ותאמין לי שאם היו מאכילים אותי "חרא" לא הייתי קונה שוב ושוב מאותו יבואן.

במהלך השנים קבלתי שרות במספר מוסכים של צ'מפיון בכולם למעט אחד השרות היה טוב, אותו מוסך יחיד שממנו קבלתי שרות לא טוב גם נסגר עם השנים.

משהו קטן לסיום.

אני הייתי מתייחס לאלעד יותר ברצינות ולא מזלזל.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
אני לא הייתי מכניס רכב שעבר כולה 300 ק"מ למוסך.

הרכב עדיין בהרצה הרעשים שאתה שומע יכולים לנובע מזה שהרכב עדיין חדש.

וגם יכול להיות מאד שהם רק בראש שלך, לא בקטע רע, קרה לי כמה פעמים גם אני פרקציוניסט.

רוב הבעיות שקראת עליהן במנועי הTSI (לדוגמא הוספת wastegate ) כבר לא רלוונטיות למנועים של היום.

אני כמעט בטוח שלא מדובר באותו מנוע, וגם עם כן הריקול לא רלוונטי למנועים החדשים שיוצאים אם התיקונים כבר מהמפעל.

לכן אני חושב שאתה כן רק מחמיר את הבעיה ומחפש תקלות איפה שאין.

לגבי הרעש מהמזגן, תנסה את מה שהציעו לך כאן, יכול להיות שנתקע לך איזה עלה במפוח.

בקיצור, תחכה סע עוד קצת עם הרכב ותראה אם דברים משתפרים.

ובנימה אישית, אם אתה חושב שיש להם שירות חרא, למה קנית מהם רכב?

הרעש ששמעתי לא אמור להיות כל כך חזק.. הרכב לא יכול להיות חרישי, אני יודע.. אולי באמת כדאי שאסע איתו עוד קצת.. במקרה הכי גרוע יש לי אחריות.. לא בדקתי לפני אם כדאי לקנות מהם רכב או לא.. באופן תיאורתי, אתה קונה רכב חדש, לא אמורה להיות אף תקלה.. ואני לא חושב שיש להם שירות חרא, זה פשוט מה שקראתי בכמה שרשורים פה בפורום..

:mm_yeah:

מסקנה שמתבקשת מאליה.

גילוי נאות - אני לא עובד של צ'מפיון.

רכשתי ונהגתי בעבר יותר מתריסר שנים על סיאט, יותר משלוש שנים על פאביה ועכשיו כבר כמעט שלוש שנים שנים על רומסטר.

ותאמין לי שאם היו מאכילים אותי "חרא" לא הייתי קונה שוב ושוב מאותו יבואן.

במהלך השנים קבלתי שרות במספר מוסכים של צ'מפיון בכולם למעט אחד השרות היה טוב, אותו מוסך יחיד שממנו קבלתי שרות לא טוב גם נסגר עם השנים.

משהו קטן לסיום.

אני הייתי מתייחס לאלעד יותר ברצינות ולא מזלזל.

תעבור על כל מה שכתבתי ותראה שהוא זה ששפט אותי בלי להכיר אותי בכלל.. אני רק מתגונן

פורסם

תתפלא בהרבה רכבים חדשים שנקנים יש תקלות ומכל החברות, לכן יש אחריות.

אינני יודע עד כמה הרעש נשמע חמור, אך לפעמים לוקח זמן עד שכל מיני דברים מוצאים את הפינת ישיבה שלהם ואז הרעש נעלם מעצמו.

פורסם

פות"ש - תתאפס על עצמך. ההערה של אלעד במקום.

יש מצב שאתה שומע צלילים שאחרים לא שומעים - גם באוטו וגם בין השורות.

אני הייתי הולך במקומך למוסך - יש לך אחריות ואין סיבה שתהיה מוטרד.

פורסם

הבנת הנקרא מצויינת. קנית מוצר יקר מאוד מחברה שהבנת שהיא חרא. כנראה גם הבנת שיש תקלות ברכבים שלהם ויש סבירות גבוהה שתזדקק לשירות שלהם (שהוא חרא להבנתך). עכשיו תגיד לי אתה מה זה עושה אותך?

פורסם
הרעש ששמעתי לא אמור להיות כל כך חזק.. הרכב לא יכול להיות חרישי, אני יודע.. אולי באמת כדאי שאסע איתו עוד קצת.. במקרה הכי גרוע יש לי אחריות.. לא בדקתי לפני אם כדאי לקנות מהם רכב או לא.. באופן תיאורתי, אתה קונה רכב חדש, לא אמורה להיות אף תקלה.. ואני לא חושב שיש להם שירות חרא, זה פשוט מה שקראתי בכמה שרשורים פה בפורום..

תעבור על כל מה שכתבתי ותראה שהוא זה ששפט אותי בלי להכיר אותי בכלל.. אני רק מתגונן

חביבי, אף אחד לא שפט אותך, כל מה שעשיתי זה להמליץ לך לשנות גישה. זאת היתה עצה ידידותית גרידא, שבמקום לקחת אותה בשתי הידיים בחרת לעמוד על רגליך האחוריות ולתקוף בחזרה.

טוב, מהתגובות כאן עולה בבירור שאני לא היחיד שחושב שאתה אידיוט.

קח עצה ידידותית נוספת: צא ולמד מהי משמעות המילה "הכפשה".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברים, ניראה שדי נפלתם עליו ולא בהכרח בצדק.

בכל שני וחמישי עולה פה הודעה כמה צ'מפיון נוראיים ומי שרוכש מהם

מגיע לו.

בא הבחור, אחרי שכניראה קרא כמה וכמה שירשורים שבהם זו הייתה ההיתייחסות

לצ'מפיון, וציין בהערת אגב שזה מה שהוא מבין.

בפועל, מאוד קשה לי להאמין שזאת הגישה איתה היה מגיע לקבל שירות.

פורסם

כשאתה פותח שרשור בפורום, לא רק בפורום הזה אלא בכל פורום ציבורי בעולם, אתה לא יכול לקבוע לאנשים מה להגיד ומה לא. כשאתה פותח נושא לדיון ציבורי, אתה חשוף לביקורת. לא מתאים לך? אל תבקש מאנשים עצות שאולי לא תרצה לשמוע.

השרשור הזה ננעל כי שימוש בשמות תואר לצואה לא מקובל בפורום הזה. אני בטוח שתוכל לנסח מחדש את שאלתך גם בלי מילות גנאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...