Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי תיקון טמבון אחורי ודלת תא מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

לפני כמה ימים חזרתי לרכב (שחנה בחנייה תת קרקעית של קניון), והתאכזבתי לגלות שמישהו פשוט דפק לי את הרכב!

כאחד שכל מכה ברכב גורמת לו לאי נוחות וחוסר שקט :) , זה נורא הרגיז אותי. במיוחד שלא השאירו פתק או משהו.

אבל נדירים האנשים שינהגו ויתנהגו כבני אדם ויעשו זאת. חבל.

אפילו יצרתי קשר עם הנהלת הקניון כדי לשאול אם יש להם מצלמות... אין להם.

הטמבון האחורי קיבל מכה רצינית בצידו הימני ושקע פנימה, הצבע קצת התפוצץ שם והתקלף.

הטמבון עצמו לא נשבר או נסדק.

בנוסף, אישתי היקרה נסעה רוורס כמה ימים לאחר מכן :)

מפה לשם, דלת תא המטען קיבלה מכה די קלה ומעט התעקמה באזור המרכז, בדיוק איפה שנמצא סמל הרכב.

אין פגיעה בצבע עצמו, ואין פגיעה בסמל הרכב.

בקיצור, אני צריך המלצה למקום טוב שמתעסק בתיקונים מהסוג הזה. עם מחיר סביר ועבודה טובה.

אני מניח שאת דלת תא המטען צריך פשוט לדפוק קצת מבפנים כדי ליישר את המכה, וזהו. בלי תיקון צבע.

ולגבי הטמבון, העבודה קצת יותר דורשת התעסקות.

אני גר באזור ראשל"צ, ומדובר במאזדה 3 אם זה חשוב.

תודה רבה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שלומי, אבל, אני טועה או שזה מוסך מורשה פולקסווגן???

ההגיון אומר לי שאני אצטרך לתרום שם לא מעט כסף בכלל (בלשון המעטה..). או שגם כאן אני טועה?

ובכלל, אני לא חושב שאני זקוק למישהו ש- "עושה פלאים ונפלאות" כמו שהגדרת.

אין כאן עבודת פחחות שהתיקון שלה הוא אומנות. סה"כ עבודה שכל פחח טוב צריך לדעת לתקן בצורה טובה.

הבעיה היא שמעולם לא עמדתי במצב כזה שאני צריך לבחור פחח :)

הייתה פעם אחת כזו, אבל הביטוח שלח אותי למוסך הסדר.. בוא נגיד שאני לא חוזר לשם באופן עצמאי.

יש עוד המלצות אנשים? וסדר גודל של מחיר לתיקונים האלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...