Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הישורת האחרונה - ספארק מול פונטו איבו

אדירכ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הגעתי ליישורת האחרונה ויש לי שתי הצעות בידיים.

גילוי נאות לא ראיתי אף אחד מהרכבים עדיין אבל זה פחות רלוונטי לרכב ספיצפי אלא יותר רלוונטי באופן כללי, שכן המחירים שאני אציין דיי תואמים לשוק.

נתחיל מהשברולט:

1.2 ידנית, שנת 2011, טסט לשנה, סיימה בדיוק את תקופת האחריות שלה, 55,000 קילומטר, יש ספר טיפולים מסודר, יד ראשונה - 30,000 ש"ח.

פיאט פונטו איבו:

1.4 רובוטית דגם דיינמיק (אבצע נסיעת מבחן, אבל כל עוד זה יותר זול מהידני ולאור המצב שאבלה הרבה בפקקים, אבלע את הגלולה המרה), טסט לפחות מחצי שנה, שנת 2010, 64,000 קילומטר, יד שניה, ספר טיפולים מסודר, 38,000 ש"ח.

דרישות:

חסכוניות - כלכליות

אמינות

קצת אבזור (לא יודע במי יש יותר...)

אני אבלה הרבה בפקקים, כנראה אקלל את הרגע שיש לי ידני אם אבחר בספארק אבל ייתכן שזה ייהה משמעותי עבורי.

אני נוטה למראה של האיבו אך לא יודע היא אם מצדיקה שנתון נמוך בשנה, קילומטרז' גבוהה יותר, יד נוספת, ולמיטב ידעתי צריכת דלק גרועה יותר,אך רכב גדול יותר ומרווח יותר וכמובן אם היא מצדיקה בכלל תוספת של 8K.

הספארק מאובזרת אם אני לא טועה בצורה יפה, USB וAUX (תקנו אותי?), צריכת דלק משהו כמו 1:15, אומנם בגאז' מביך אבל אני לא צריך את זה כל כך, פנים הרכב נראה קצת יותר חדשני.

דעתכם?

Seat Mii 3Doors

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה להשוות שתי מכוניות מקטגוריות שונות , הספארק מיני והפונטו סופר מיני, הפונטו מתעלה על הספארק בהכל ואפילו צריכת הדלק תהיה פחות או יותר דומה.

אם הפונטו באמת במצב טוב במחיר הזה , לדעתי לך על הפונטו .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מה להשוות כשהדרישות זהות לשני המצבים, אני יודע שזו מיני וזו סופר מיני... אבל הפיאט מקרה מיוחד, סופר מיני עם נתונים טובים משל שאר בנות זוגה בסגמנט (מבחינת הפרמטרים שלי לפחות), שאגב הספארק מגיע עם 82 כ"ס והאיבו מגיע עם 77 כ"ס, אין לי ספק שהפיאט היא הרבה יותר רכב, אבל השאלה היא האם לצרכים שלי היא יותר רלוונטית ומצדיקה את התוספת?

Seat Mii 3Doors

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכח שהאיבו רכב יותר נוח ומרווח, אם אתה מתכוון לבלות הרבה זמן בפקקים אז קח את העצה שלי ותרכוש את הרכב שיהיה לך יותר נוח עם מושבים לטעמך.

מניסיון רב של פקקים בירושלים...לפעמים תוספת הכסף שווה את זה. כמובן שאם הספארק תהיה לך יותר נוחה אז לך על זה, אבל פה זה כבר טעם אישי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכח שהאיבו רכב יותר נוח ומרווח, אם אתה מתכוון לבלות הרבה זמן בפקקים אז קח את העצה שלי ותרכוש את הרכב שיהיה לך יותר נוח עם מושבים לטעמך.

מניסיון רב של פקקים בירושלים...לפעמים תוספת הכסף שווה את זה. כמובן שאם הספארק תהיה לך יותר נוחה אז לך על זה, אבל פה זה כבר טעם אישי.

נקבעו פגישות עם הבעלים אבל עדיין אשמח להמלצות מכם.

Seat Mii 3Doors

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני חיפשתי מיני זולה עשיתי נסיעת מבחן אצל אלבר על הספארק הידנית 2014 ולא הרגשתי שאני יושב ברכב נוח מידי, לא היה לי מקום לשים את רגל שמאל ובאופן כללי הכל הרגיש צר, מה שכן הזכרת ולדעתי זה נכון האיבזור היה מרשים כלל דיבורית מובנית, בכל אופן מבחינת נסיעה בעיר ההרגשה הייתה טובה.

ממליץ לך לשבת בספארק וליסוע איתה קצת בעיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית הייתי ממליץ על הפונטו איבו, הרכב יותר יציב ויותר מרווח ואלה דברים שחשובים לי. גם אם זה אומר שנתון אחד פחות ותוספת כסף. השאלה היא האם אתה יכול להרשות לעצמך? אם כן...מברוק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רוב הנסיעות בפקק,ידני פחות מומלץ.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי את אותה התלבטות לדעתי לך על האיבו הוא פשוט רכב הרבה יותר מהספארק...אם תרצה שלח הודעה וארשום לך את היתרונות חסרונות מנקודת מבט נוספת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...