Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח ששתפו אותי בדעותיכם ,

אני לפני רכישת רכב חדש, וצימצמתי את המועמדים לקיה פיקאנטו ספורט ידני 1.2 ורנו קליאו החדשה ידני 1.2.

בעד פיקנטו -

צריכת דלק טובה יותר , מאובזרת , דגם פופולארי ומוצלח , 7 שנות אחריות.

בעד הקליאו -

מרווחת , מעוצבת מאוד יפה , נוחה , בטיחותית.

בואו נצא מתוך הנחה שהמחיר יהיה פחות או יותר זהה (הפרש של 2-3 אלף מקסימום)

במבט ראשון הנטייה הטבעית היא ללכת עם הקליאו כי היא שייכת לקטגוריה הסופרמיני לעומת פיקאנטו המיני,

כי היא גדולה יותר וקצת בוגרת יותר.

אבל לאחר חפירה ברשת ושיחות עם בעלי רנו בעבר ובהווה , עושה רושם שרנו נוטות ליותר תקלות , יקרות יותר לטיפול

ויש לא מעט תלונות על היבואן ויחסו לבעלי האחריות.

מה דעתכם ?

תודה מראש.

פורסם

הקליאו 1.2 מכונית חלשה יחסית.

הדור הקודם עשה 0-100 ב13.3 שניות והנוכחי עושה ב14.5 שניות (זה אותו מנוע).

אני בספק אם הפיקנטו תניב לך צריכת דלק עדיפה, לפי בעלי רכב בפורום היא לא כ"כ חסכונית ומהניסיון שלי עם הקליאו היא חסכונית יחסית.

רנו לא יותר נוטות לתקלות, ממש לא יקרות לטיפול (טיפול סטנדרטי עולה 450₪, אני לא מאמין שקיה יותר זולה, ואם כן אז במעט), ומבחינת תלונות על היבואן לי אין שום בעיה כך שאני לא יכול להלין על תקלות.

אני ממליץ שתבצע נסיעות מבחן על שני הרכבים ולאחר מכן תחליט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפיקנטו לא חיסכונית יותר.

לרכב יש אחריות 7 שנים שמותנת בטיפול ביבואן והמחירים בהתאם.

היא גם פחות פרקטית.

מה לקחת?

תלוי מה יותר חשוב,זריזות ומראה ספורטיבי או רכב מרווחת יותר וגם די מאובזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקשר בין הפיקנטו ל"ספורט" זה המדבקת SPORT שיש לה על הדלת תא מטען.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הקליאו 1.2 די חלשה, אבל גם הפיקנטו לא משהו לספר לחבר'ה.

צריכת דלק של הפיקנטו לא להיט בכלל.

אם כבר קליאו ידנית, אז 0.9 טורבו.

ולדעתי הקליאו הרבה הרבה יותר יפה, מרווחת ומאובזרת (בדגם 0.9)

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני מודע לכך שהפיקנטו ספורט לא באמת ספורט אלא פיקנטו מאובזרת יותר.

כח וזריזות לא באמת מעניינים אותי , אני נהג רגוע מאוד.

רוב הנסיעות שלי עירוניות , ואלו שהן בינעורניות קצרות מאוד (10-15 דקות גג).

פורסם

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אין שום סיבה לקחת את הפיקנטו ספורט, המכלולים שלה הם בדיוק אותו הדבר כמו הפיקנטו הלא ספורט והיא שוקלת יותר ב-150 ק"ג. אין לי מושג איך שמו עליה מדבקת ספורט, רק הצורה שלה נראית ספורטיבית וגם זה לא משהו.

הייתי הולך על הקליאו 0.9, הרכב נראה טוב, זריז, מאובזר וכייפי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כמו שהקודמים פה אמרו אתה צריך להחליט פשוט מה יותר חשוב לך מהפרמטרים שאמרת בעד כול רכב.

לדעתי נסיעת מבחן וקצת בדיקת מבחני דרכים שנעשו למכוניות הללו יתנו לך את התשובה המדויקת.

חוץ מזה שיש לה הרגשה שיותר תתאים לך הקליאו לפי מה שציינת פה.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

לי יש פיקנטו אוטומט. אם היו מציעים לי בעוד 2-3 אלף קליאו אוטומטית, אין שאלה בכלל, הייתי לוקח קליאו. הרבה יותר אוטו ובלא הרבה יותר כסף. לצערי באוטומט ההפרש הוא עשרות אלפי שקלים.

פורסם
אין שום סיבה לקחת את הפיקנטו ספורט, המכלולים שלה הם בדיוק אותו הדבר כמו הפיקנטו הלא ספורט והיא שוקלת יותר ב-150 ק"ג. אין לי מושג איך שמו עליה מדבקת ספורט, רק הצורה שלה נראית ספורטיבית וגם זה לא משהו.

הייתי הולך על הקליאו 0.9, הרכב נראה טוב, זריז, מאובזר וכייפי.

במקרה של הדגם הידני היא לא אותו דבר,

הדגם הידני עם 5 דלתות נמכר עם מנוע 1.0 צנום וחלש, בעוד ה3 דלתות עם מנוע 1.25, שהוא גם לא איזה מנוע מוגדש, אבל יותר טוב מה1.0.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור בעלים של פיקנטו "ספורט" אני יכול להגיד לך שאמנם המנוע אכן זהה לדגם הרגיל אבל בזכות צמיגים גדולים ורחבים יותר היא יותר יציבה מהדגם הרגיל,

היום ראיתי שהם מגיעים עם חלונות מושחרים ועם קצת התמקחות אפשר לקבל מהם גם מערכת מולטמדיה עם GPS ובלוטות', חשייני רוורס ומרימי שמשות אבל אני מזהיר אותך שייתכן שיהיו לך קרקושים אחרי זה כי מפרקים די הרבה פלסטקים כדי להרכיב את זה ואצלי הופיעו כל מיני קרקושים,

בגדול הרכב אמת די זריז כי יש לו את המנוע הכי חזק בקטגוריה, 86 כ"ס, 12 קגמ, ועם גיר ידני שילוב יחסית טוב וסהכ רק עם סטייל

אני בזמנו התלבטתי בין הרכב הזה ולסופרמיני כי הוא כמעט עולה כמו אחת, במיוחד הסוויפט שקרצה לי אבל בסוף החלטתי שאני צעיר שנוסע רוב הזמן לבד אז החלטתי לוותר על פרקטיות בשביל הסטייל והאבזור העשיר, בין היתר סאנרוף שזה נחמד.

פורסם

עכשיו יש גם את הפיגו 108 עם 4 כס פחות אבל שוקלת 100 קילו פחות,שכניראה החא החזקה בקטגוריה.

יצא לי לנסוע כמה פעמים על הסופרט,המושבים תומכים,המצמד מאוד נעים וגם הידית,היא לא באמת ספורטיבית אבל המנוע בהחלט מספק,ויש לה לוק מצוין.

• תוכן חדש...