Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגואר פרסמו מחירון לסדאן החדשה שלהם שתתחרה בסדרה-3, בC קלאס ובA4. הדגם יוצע עם שלושה מנועים (2 ליטר דיזל ובנזין, 3 ליטר בנזין) עם הספקים שונים ועם הנעה אחורית. הנעה כפולה תוצע בהמשך חיי הדגם.

http://www.carbuyer.co.uk/news/138785/jaguar-xe-2015-price-release-date-specs

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • אחראי פורום
פורסם

עיצוב מרהיב. גם בפנים, עם ה"כתף" שרצה מהדלתות לדשבורד, פרט עיצובי שעושה קאמבק מהניינטיז.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הרכב מהמם, יושב עלי בול :-)

הבעיות: כנראה יהיה יקר מידי, לא בטוח שהפעם תיבת ההילוכים שלו תשרוד, אני לא מנכ"ל בחברה ציבורית שיכול לזרוק את כל העלויות על הליסינג שהציבור משלם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרהיב? יגואר איבדו את כל היחוד שלהם עם העיצוב הזה. מרחוק זה נראה כמו הכלאה של A4 עם סדרה 3 ביחד עם איזו וולבו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מרהיב? יגואר איבדו את כל היחוד שלהם עם העיצוב הזה. מרחוק זה נראה כמו הכלאה של A4 עם סדרה 3 ביחד עם איזו וולבו.

לא יכולתי לנסח טוב יותר, התחת נראה כמו מוטציה של A4 עם וולבו, החזית עוד איכשהו מה"בית" אבל זה יותר מדי רחוק מיגואר וקרוב למתחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

לא משנה כמה שונים וייחודיים מעצבים מנסים להיות, תמיד זה יזכיר רכב אחר. אני מסכים עם הדימיון לרכבים שציינתם.

בעולם שבו בכל i20 מנסים לדחוף מאפיינים של רכב יקר בהרבה, כמעט לא נותרה בלטה פנויה אחת לטובת בידול וחדשנות.

רק ברכבי העל, אבל הם לא מדד לכלום.

יש עוד קריטריונים לאמוד עיצוב טוב, כמו ניקיון ופרופורציות. וזה של היגואר בהחלט שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני משער שהמחיר יהיה בין 330K ל- 350K.

ואם תעשה את החישוב כמוני, תבין שאין ממש חזירות בתמחור הזה.

350 זה המחיר (פלוס מינוס) לשני ליטר בנזין ברמת אבזור אמצעית. אולי המחיר שווה את זה (ביחס למתחרות); אם כי אני חושב שהמחיר עבור רמה זו יהיה קרוב יותר ל400, כי כאן זה ישראל ואם אפשר אז למה לא. 300-350 יהיה המחיר לגרסת הבסיס עם טאסות D:

לא יכולתי לנסח טוב יותר, התחת נראה כמו מוטציה של A4 עם וולבו, החזית עוד איכשהו מה"בית" אבל זה יותר מדי רחוק מיגואר וקרוב למתחרות.

לא מסכים, לדעתי הרכב נראה מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לא משנה כמה שונים וייחודיים מעצבים מנסים להיות, תמיד זה יזכיר רכב אחר. אני מסכים עם הדימיון לרכבים שציינתם.

בעולם שבו בכל i20 מנסים לדחוף מאפיינים של רכב יקר בהרבה, כמעט לא נותרה בלטה פנויה אחת לטובת בידול וחדשנות.

רק ברכבי העל, אבל הם לא מדד לכלום.

יש עוד קריטריונים לאמוד עיצוב טוב, כמו ניקיון ופרופורציות. וזה של היגואר בהחלט שם.

לדעתי זה לא נכון. למשל מרצדס - גם משנתון 74 וגם משנתון 2014 כל אחד מסוגל לזהות שזו מרצדס מרחוק. כנ"ל שאר מותגי יוקרה.

יגואר אולי מנסה להמציא את עצמה מחדש עם תדמית ספורטיבית ומודרנית אבל לדעתי הם איבדו בעיצוב הזה את כל מה שהשם "יגואר" סימל עד לא מזמן.

הרכב בכלל לא מכוער, העיצוב פרופורציונלי ונעים מאד לעין, אבל זה לא עיצוב של יגואר. זה שילוב די מוצלח של מאפיינים ממכוניות יוקרה אחרות וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
350

לא מסכים, לדעתי הרכב נראה מעולה.

לא אמרתי שהרכב מכוער, הרכב נאה בהחלט, רק אמרתי שאני לא רואה שם עיצוב עם DNA של יגואר אלא יותר שענטז של דגמים אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...