Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לחבר במאזדה 3, 2014 מגבר, המערכת ברכב הזה היא מובנת ואין יציאות של RCA לא שמע ולא ל- SUB ולכן נדרש לחבר את יציאות הרמקול לחיבורי- High Input במגבר, מדובר במגבר של JBL GX-A604.

אני מעוניין לחבר רק זוג אחד של רמקולים (קומפוננט) ו- SUB.

אני יודע שיש אפשרות לחבר בגישור גם קומפוננט וגם SUB אבל השאלה היא היות ואין יציאה ספציפית של SUB מהמערכת אל המגבר האם ה- SUB יתפקד? האם השמע יהייה איכותי?

לעזרתכם אודה ושנה טובה לכולם.

פורסם

החיבור בין ה-HU למגבר יתבצע כמו שאמרת עם החיווט High Level שהוא למעשה החוטים של יציאות הרמקולים מהמכשיר.

2 זוגות קדמיים לערוצים הקדמיים, שיגבירו בתורם את הקומפוננט (ערוץ לצד, בלי גישור).

החיווט לרמקולים האחוריים לערוצים האחוריים, שיגבירו את הסאב בגישור.

• ספונסר פורום
פורסם

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון פה:

"אני יודע שיש אפשרות לחבר בגישור גם קומפוננט וגם SUB"

אבל לא משנה, הכל יעבוד לך מצויין, במגבר שלך יש כל מה שצריך כדי לחבר ולכוון סאב, אפילו עם יציאת FULL RANGE,

רק משאני הייתי ממליץ, זה להוציא יציאות RCA מסודרות מתוך המערכת (ברדיו שלך זה אפשרי),

(במקום להתעסק בלהריץ כבלים של 4 רמקולים לתוך הבגז'.)

כך תקבל התקנה מסודרת יותר, וכמובן גם מבחינת איכות זה עדיף,

שימוש ב "HIGH INPUT" זו פשרה ברגע שאין דרך אחרת, ולא אופציה נוספת.

בהצלחה.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

שלום לכולם,

אך אני מזהה איזה חיבור (נקבה) מתאים ל-

"HIGH INPUT" של המגבר של JBL GX-A604 (גודל כ- 1.2 ס"מ* 0.5 ס"מ).

האם יש למשהו מיותרים מהתקנות שעשו?

האופציה השניה היא להוציא מהמעגל חוטים אבל אני מעדיף לא לחבר את זה ככה.

לעזרתכם אודה.

מצ"ב תמונה של החיבור במגבר.

20140928_224617.jpg20140928_223349.jpg20140928_224358.jpg

פורסם

מחברי MOLEX - תבדוק גם בחנויות אלקטרוניקה בסביבה שלך.

אבל הייתי מאמץ את ההמלצה של ESIMPEX להשמיש את אופציית יציאת המגברים מלוח האם של מערכת הסטריאו במאזדה שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...