Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי אתמול את הרכב ואני מעוניין לשדרג לגרסה החדשה של מערכת SYNC.

אני רואה באתר של פורד העולמית שיש גרסה חדשה:

http://www.ford.com/technology/sync/

השאלה היא האם מישהו ניסה את השדרוג בעצמו? או שאולי כדאי לעשות את זה דווקא במוסך מורשה?

פורסם
שלום,

קיבלתי אתמול את הרכב ואני מעוניין לשדרג לגרסה החדשה של מערכת SYNC.

אני רואה באתר של פורד העולמית שיש גרסה חדשה:

http://www.ford.com/technology/sync/

השאלה היא האם מישהו ניסה את השדרוג בעצמו? או שאולי כדאי לעשות את זה דווקא במוסך מורשה?

מישהו?

פורסם

אם ביצעת בעבר עדכון דומה אפילו במכשיר אחר(לא מעולם הרכב),אין סיבה שלא תעשה זאת לבד.

התהליך דומה בכל מוצר שקיימת עדכון גרסא.

קח בחשבון שלפעמים הגרסא בארץ באה עם עברית,ועדכון קושחה גלובלי לא יחזיר את העברית

בכל אופן ,אם זה תלוי בי,הייתי מעדכן לבד.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני שואל מתוך חוסר ידע - אתה בטוח שמדובר במערכת SYNC? לפי המפרט באתר של פורד ישראל מדובר על מערכת מולטימדיה (בעברית) בהתקנה מקומית.

פורסם

התקשרתי למוסך רשמי של פורד, הם אמרו לי שהם לא עושים את זה והפנו אותי למישהו אחר.

התקשרתי למישהו האחר, הוא אמר לי שהוא לא עושה את זה והפנה אותי למישהו אחר.

לא התקשרתי יותר.

אני מאמין שהגרסה של המערכת מולטימדיה זה אותה מערכת כמו בחול, אני לא מאמין שבארץ פתחו משהו ייחודי.

אני אנסה להתקשר לייבואן הרשמי ביום ראשון ונראה לאן זה יתקדם.

הרכב אצלי בליסינג לשנה וחצי, לפני שאני רץ ועושה בעצמי אני רוצה לוודא שאני אוכל אחכ להחזיר את המצב לקדמותו.

פורסם

אצלך אמורה להיות מערכת סינית - התקנה מקומית. אומנם נחמד שהמסך שלה גדול (ומגע), אבל בכללי, היא מחורבנת ביחס ל-SONY SYNC המקורית ומורכבת מאוד (אבל מאוד) מגעיל. נדמה שהיא לא יושבת במאת האחוזים במקום ה-HU"s המקוריים של פורד.

עדכנו לי את ה-SONY לפני שבועיים. מרגיש הבדל? שום הבדל שהוא. הפאק של המערכת הזאת שהיא מזהה אך ורק DOK של 16GB, לא מעבר לזה. אותי זה מעצבן. בימים שכל ב.מ.וו מזהה DOK של 64GB, או כל VAG מזהה SD של 32GB, זה ממש מבאס שצריך להחזיק ארנסל של DOK's באוטו כדי לשמוע מוזיקה.

מקווה שהתגברו על ב-SYNC2 שיש בפוקוס המתוחה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...