Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

30 שנים חלפו מאז הופעתו של הסרט רומן זעיר.

הייתי נוכח בקטע מהצילומים בכניסה לגלידה מונטנה האגדית בתל אביב והאופנוע שלי שימש כניצב בין כמה אופנועים שחנו מימין לכניסה.

דרך אגב האם מישהו יודע מה עלה בגורל האופנועים לא נראה לי שבאמת נזרקו מהצוק ?.

איזו גלידה מעולה היינו קונים שם ועוד ישר ממכונות הייצור שהיו ממול לדלפק.

חג שמח ושנה טובה לכולם

בברכה אריק

רומן זעיר 1984.jpgרומן זעיר.jpgמונטנה.jpg

פורסם

כפריק של קולנוע (ומוזיקה) ישראלי, לדעתי רומן זעיר היה אחד הסרטים היותר טובים בסדרה, ולמעשה היה האחרון שהצליח באמת.

ההפקה היתה ברמה גבוהה, התפאורה חיקתה בצורה מדוייקת את אווירת שנות ה 50׳ ורמת המשחק היתה מצויינת.

סביר להניח שהאופנועים לא באת הושמדו בסוף הסרט, ולפחות המצ׳לס שעליו רכב יפתח קצור היה נראה במצב מעולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בצורה כזו או אחרת חלקם עדיין איתנו..8)

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יש הרבה אנשים שאוהבים את הסרטים הישראלים הישנים ואני ביניהם.

יש לזכור שהרבה שחקנים ובמאים אינם עוד אבל ממשיכים להצחיק כל פעם מחדש . נזכור תמיד את ישראל פוליאקוב "פולי" מגבעת חלפון, אריק איינשטיין ומונה זילברשטיין היא דינה בסרט מציצים, טליה שפירא (המלצרית) ומוסקו אלקלעי (הירקן) מחגיגה בסנוקר, שמואל רודנסקי מכץ וכרסו, חיים בנאי ששיחק בקזבלן, שייקה אופיר מהשוטר אזולאי ומסרטי אסקימו לימון מנשה ורשבסקי (אבא של בנצי) במקרה זה אם זה לא היה עצוב הייתי כותב בדיחה על הנשים הפולניות. נוספים לרשימה משה איש כסית , דבורה בקון ויוסף שילוח הגדול מהסרט ספיחס.

היה גם ספי ריבלין ועוד הרבה שחקנים מוכשרים שידעו לשחק וגם להצחיק כשצריך ובגדול .לא נשכח גם את הבמאים מנחם גולן, אפרים קישון ואסי דיין שהותירו אחריהם סרטים יפים פרי יצירתם.

בברכה אריק

• תוכן חדש...