Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי עכשיו רכב פיג'ו 307 שנת 2007 והייתי שמח לעזרתכם האדיבה.

• טיימינג - המוכרת שמכרה לי את הרכב בוודאות לא עשתה טיימינג, הבנתי שהיצרן ממליץ כל 120,000 אבל אחרים כאן ממליצים להקדים ל-90,000. הרכב כרגע על 89,300,האם באמת לעשות ב-90,000 או להמתין ל-100,000 למשל? וכמה טיפול כזה עולה בערך?
  • 10,000 - כששאלתי את המוכרת מתי היא עשתה 10,000 לקח לה קצת זמן להיזכר וגם אז זרקה משהו בסביבות 82,000 האם כדאי להמתין ל-92,000 או לעשות במיידי (או ב-90,000 שיהיה עגול)?
  • הרכב שלי כרגע מתודלק FULL ובמסך שקשור ל-(טמפ', רדיו דיסק, תאריך, שעה, וכו') הופיעה לי נורה מוזרה של דלק. אציין שנורות אזהרה/תקלה אמורות להופיע בצג של הסקאלה לא של רדיו בדשבורד וזה מאוד מוזר. מישהו יודע מזה?

IMG_4630.jpg

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

זוהי לא תקלה/אזהרה, זהו מחשב דרך וכרגע הוא נמצא על מצב דלק

שבו הוא מראה כי הרכב צורך/צרך בממוצע 7 ליטר ל- 100 ק"מ.

לגבי הטיפול, אם הגברת לא זוכרת ובערך זרקה מתי נעשה הטיפול

אז אני הייתי מקדים את הטיפול לעכשיו כדי להיות בראש שקט.

פורסם

יש לך על הידית של המתזים לחצן לברור איזה נתונים להראות לך(מה שנקרא "מחשב דרך"), תלחץ כמה פעמים וזה יחזור בלופ.

לגבי הטיפולים והטיימינג תעשה כבר עכשיו לקבלת דף נקי כמה שאפשר.

• ספונסר פורום
פורסם

גם לזמן שעבר יש משמעות. לא כדאי לסכן תיקון של ראש מנוע באלפי שקלים בשביל לחסוך החל' תזמון בכמה מאות שקלים. מנסיון העבר הרצועות לא שורדות ונקראות גם לפני מועד ההחלפה המומלץ ע"י היצרן. אני ממליץ לך לעשות טיפול 90000 כולל תזמון ליישר קו ולהיות בראש שקט

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
גם לזמן שעבר יש משמעות. לא כדאי לסכן תיקון של ראש מנוע באלפי שקלים בשביל לחסוך החל' תזמון בכמה מאות שקלים. מנסיון העבר הרצועות לא שורדות ונקראות גם לפני מועד ההחלפה המומלץ ע"י היצרן. אני ממליץ לך לעשות טיפול 90000 כולל תזמון ליישר קו ולהיות בראש שקט

ליישר קו של תזמון פלוס תקופתי (10,000) ביחד ב-90K?

כמה עולה לרכב כזה טיפול כזה?

המוכרת לא נתנה לך קבלות על טיפולים שעשתה בעבר?

לפי התשובה שלה, הגברת לא עשתה טיפולים.

לא.

לדעתי היא לא טיפלה ברכב כמו בתינוק, רק עשתה טיפולים הכרחיים כדי שהרכב "יסע" ותו לא.

יש לך על הידית של המתזים לחצן לברור איזה נתונים להראות לך(מה שנקרא "מחשב דרך"), תלחץ כמה פעמים וזה יחזור בלופ.

לגבי הטיפולים והטיימינג תעשה כבר עכשיו לקבלת דף נקי כמה שאפשר.

מתזים? אתה מתכוון לידית שליטה על הרדיו? או לידית שמפעילים דרכה את המגבים?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

מרווחי הטיפול ב- 307 הם כל 15/30 אלף קילומטר ולא כל 10.

אם הרכב טופל במוסכים מורשי יבואן, יש להם רישום של כל הטיפולים במחשב.

בלי קשר, בהעדר היסטוריה של טיפולים כדאי לבצע טיפול גדול כולל החלפת טיימינג.

לא חייבים ללכת לשם כך למוסך מורשה יבואן, יש בפורום המלצות לכמה מוסכים המתמחים בפז'ו-סיטרואן.

לאור שאלותיך ממליץ לך להשיג מדריך לנהג Driver manual של הרכב שלך. אני קיבלתי מדריך כזה חינם מהיבואן לובינסקי (שרודר 03-6710555). אם אתה שולט באנגלית תוכל אולי להוריד אותו ברשת.

פורסם

טיימינג זה לא לפי נסועה רק אלא גם תקופה, מה שמגיע קודם.

אחרי 3 שנים, אני מעדיף להחליף רצועות מותחנים ומשאבה, יכול שב 307 התקופה התארכה ל 5 שנים.

פורסם
מרווחי הטיפול ב- 307 הם כל 15/30 אלף קילומטר ולא כל 10.

אם הרכב טופל במוסכים מורשי יבואן, יש להם רישום של כל הטיפולים במחשב.

בלי קשר, בהעדר היסטוריה של טיפולים כדאי לבצע טיפול גדול כולל החלפת טיימינג.

לא חייבים ללכת לשם כך למוסך מורשה יבואן, יש בפורום המלצות לכמה מוסכים המתמחים בפז'ו-סיטרואן.

לאור שאלותיך ממליץ לך להשיג מדריך לנהג Driver manual של הרכב שלך. אני קיבלתי מדריך כזה חינם מהיבואן לובינסקי (שרודר 03-6710555). אם אתה שולט באנגלית תוכל אולי להוריד אותו ברשת.

שאתה רושם 15/30 אתה מתכוון פעם אחרי 15K ולאחר מכן אחרי 30K? כלומר אם אני עושה טיפול ב-90K הטיפול הבא אחריו יהיה מתי?

Steve Jobs

• תוכן חדש...