Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תקנה את האלפיין.

אם אתה נעול אז למה אתה בא להתייעץ?

אם אתה אוהב לשלם יותר על השם מאשר על המוצר תלך על זה.

ההבדלים פה זה לא כמה מאות שקלים, זה כמה אלפי שקלים שבהם אתה יכול לשדרג רכיבים אחרים במערכת שלך.

הכוונה שלי היתה לבוא להתייעץ איתכם על מערכת טובה של חברת אלפיין אם יש לכם להציע לי דגם טוב במחיר סביר אשמח לשמוע.

פורסם

תראה במידה והדרישה שלך היא פשוט להנות ממולטימדיה קישוריות לסמארטפון, וחיבור למגבר, לטעמי זה יהיה בזבוז לרכוש את האלפיין הזה, ואם זהו המצב אני ממליץ על הפיוניר 8550, קישוריות מלאה לסמארטפון (הצגת אפליקציות ע"ג המכשיר, כמו וויז למשל), חיבור למגבר, וכל שאר הפונקציות, ניתן לרכישה בין 2400-3500 שקלים, מכשיר מעולה.

אם אתה בא ואומר שאתה הולך לעבוד אקטיבי למשל, ויש לך פרוססור תואם של אלפיין, עם הגברה משובחת ואלמנטים מטורפים, (ובמידה והפרוטה מצויה בכיסך), לך על זה, בכנות (וחלילה בלי להעליב/לפגוע) זה לא נראה לי המצב כיוון שאין התייחסות מצדך לשאר חלקי המערכת בשרשור.

אם שאר חלקי המערכת לא ברמה סופר גבוהה, לדעתי זו תהיה חוכמת חלם לרכוש את האלפיין.

SCANSPEAK

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה סליחה על ההקפצה,

אך בצעתי כמה שיעורי בית על מכשירי אלפיין וראיתי מכשיר מדגם "alpine IVA-W502R"

הבנתי שהוא נשלף ועם הרבה פונקציות,

מה אתם אומרים?

פורסם (נערך)

תיקח בחשבון שהמכשירים הישנים של אלפיין (עד מודלים 2011) איכותיים מאוד אבל מנגד איטיים ,לרבות: W505 (או המקבלי האירופאי W502), הW910 כבר זז משמעותית מהר יותר,

היתרון של ה977 בהשוואה לשאר הדאבלים בשוק הוא ביציאה אופטית אבל אם אין ברשותך DSP חיצוני כפי שנאמר מדובר בבזבוז כסף. (גם לW505,W502) יש יציאה אופטית.

עריכה אחרונה על ידי fastgt
  • תוכן חדש...