Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו עבודה לפוליש, אבל יש סיכוי שידני לא יועיל ותצטרך מכונה, תתחיל בלרכוש פוליש ופד ולנסות לבד, במידה ולא עוזר תחזור לעדכן.

Miata ND2

פורסם
נראה כמו עבודה לפוליש, אבל יש סיכוי שידני לא יועיל ותצטרך מכונה, תתחיל בלרכוש פוליש ופד ולנסות לבד, במידה ולא עוזר תחזור לעדכן.

אם אני אעשה פוליש ווקס זה רק אצל מישהו שיודע מה לעשות. אני לא אנסה לעשות את זה לבד

פורסם

אין מה לדאוג וחבל שתשלם, פוליש ידני עם פוליש לא אגרסיבי הסיכוי נמוך מאוד שיזיק לצבע, פוליש עם מכונה אכן מומלץ על ידי בעל מקצוע במידה ואתה לא יודע.

Miata ND2

פורסם
נראית שריטה עמוקה .

תעביר ציפורן על השריטה , האם הציפורן נתקעת?

+1

נראה שבחלק מהמקומות השריטה הגיעה לצבע הייסוד.

אולי פוליש יטשטש קטעים מסוימים בדלת אבל זה עדיין יהיה בולט וכמובן מצריך צביעה מחדש.

פורסם

קשה לי להאמין שפוליש יוריד את זה זה נראה כמו חריטה קלה , לדעתי לך לבעל מקצוע שיצבע לך את האזור בעזרת מכחול וצבע לפי קוד , ואחכ כמה מעברים טובים של פוליש, ווקס. לפחות שיראה 90% לא שונה משאר הרכב.

לגבי מי שעשה את זה אנשים כאלה צריכים להישרף לא מבין , מה האינטרס שלהם .

פורסם

בגדול , יש אפשרות לטשטש את זה כמה שאפשר עם פוליש גס , השריטה לא נראית עמוקה מדי וגם לא קלה מדי , תנסה פוליש עם מכונה בלבד , זה לא הסיפור של הפוליש הידני , ואם תשאל לדעתי אני חושב שעד כמה שתצליח לטשטש יהיה טוב ואולי לא תצטרך בעל מקצוע כלל .

פורסם
נראית שריטה עמוקה .

תעביר ציפורן על השריטה , האם הציפורן נתקעת?

בחלק מהמקומות אני לא מרגיש שהאצבע "נתקעת" ובחלקים אחרים ממש טיפה

פורסם

אז בחלקים שממש טיפה כנראה שפוליש רק יטשטש אבל עדיין תיהיה שריטה. ובחלקים שעובר חלק יש מצב שיוריד כמעט הכל.

פורסם
"אם לי אין רכב יפה, לאף אחד לא יהיה רכב יפה.." אני חושש שזו המוטיבציה...

לפעמים זאת הקנאה.

אבל לרוב משהו לא בא לו בטוב בעין. בין עם זה צורת החניה של האוטו או משהו אחר שמשך אליו תשומת לב לא חיובית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...