Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סואיץ לוספה עם מפתח שיהיה מתחת לכסא כמו בעבר

שימנע להניע את הוספה עם הקיק..

מישהו יכול לתת לי קישור לאיביי לסואיץ הזה או יודע איפה לקנות בארץ?

מדובר על וספה ישנה בלי סואיץ מקורי או נעילה ככה שזאת תוספת שהגיע עם הבעלים הקודמים ואני רוצה לשים את המפתח גם היום הבעיה שמה שיש לי תקול.

הבנתי שזה מיועד לDC ולא AC באמת שאין לי שמץ בזה, אם מישהו יכול לעזור לי בנושא

תודה

976845_701427303229532_2671882283996625032_o (1).jpg

פורסם

כעקרון, כדי לוודא שהמנוע לא יניע, אתה צריך לנטרל את המתח שמגיע לקויל.

במקרה הזה אין קשר ל-AC או DC, קנה לך סויצ' אוניברסלי, מקם אותו היכן שתרצה (מקום נסתר יכול להיות טוב), וחווט את הסויצ' כך שיאפשר מתח לקויל ברגע שהסויצ' נפתח.

פורסם

הסוויץ' הזה הורכב בהתקנה מקומית, והיה מסוג אוניברסלי. אל תצפה שזה ימנע את גניבת הווספה.

אם אתה מחפש משהו תקופתי, היה בזמנו מזלג שהיו מרכיבים מתחת לרצפה. הרגליות היו משתלבות בתוכו, ואז אפשר היה להרכיב מנעול תליה שמנע קיפול הרגליות.

היה גם משהו מגושם יותר שנעל את ידית ההילוכים בניוטרל.

נמרוד

פורסם

אני מחפש את הסואיץ' בדיוק כמו שהיה.

יש לי את המנגנון המקורי לנעילת הרגלית ומנעול לכידון.

אני צריך משהו שימנע מאיזה ילד להניע את הוספה כשאני דקה יורד ממנה לקנות איזה מיץ גזר או משהו כזה..

כל הזמן היא בתוך הגינה ובעבודה היא נכנסת ישירות למחסן..

פורסם
אני מחפש את הסואיץ' בדיוק כמו שהיה.

יש לי את המנגנון המקורי לנעילת הרגלית ומנעול לכידון.

אני צריך משהו שימנע מאיזה ילד להניע את הוספה כשאני דקה יורד ממנה לקנות איזה מיץ גזר או משהו כזה..

כל הזמן היא בתוך הגינה ובעבודה היא נכנסת ישירות למחסן..

יש מתג התנעה אוניברסלי בסביבות 100 ש"ח,חנות באזור הקריות מהיכן אתה?

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...