Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך שאמר לי על הנגד הזה רוצה 270 שקל כולל עבודה

פקק המוסך הקודם החליף ובדק ועדיין נזל דרכו

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יכול להיות שלמישהו בפורום יש מדחום לייזר, שתוכל להשתמש בו לקבל אינדיקציה על מצב הרדיאטור.

אם אחרי החלפת הריליי והפקק האוטו מתחמם אך לא מאבד מים - ייתכן באמת שהרדיאטור סתום. אבל אין שום סיבה להחליף סתם.

פורסם
יכול להיות שלמישהו בפורום יש מדחום לייזר, שתוכל להשתמש בו לקבל אינדיקציה על מצב הרדיאטור.

אם אחרי החלפת הריליי והפקק האוטו מתחמם אך לא מאבד מים - ייתכן באמת שהרדיאטור סתום. אבל אין שום סיבה להחליף סתם.

אוקיי אז כרגע לא אחליף אותו

גם יצא לי לעשות נסיעות של שעה+ עם מזגן ולא התחמם לי בכלל

אני אבדוק בקשר לנגד (מה אתם אומרים על המחיר? נשמע לי הרבה)

הפקק אמרו לי שנראה חדש ואין צורך להחליך אותו אבל סבבה 40 שקל אני כבר יחליף

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לגבי המחיר, אני לא רוצה לומר סתם כי אני לא מכיר את עלות החלק.

אגב, באיזה מוסך האוטו נמצא?

תקנה פקק חדש ותבדוק שהוא מתאים ללחץ הנדרש.

פורסם (נערך)
לגבי המחיר, אני לא רוצה לומר סתם כי אני לא מכיר את עלות החלק.

אגב, באיזה מוסך האוטו נמצא?

תקנה פקק חדש ותבדוק שהוא מתאים ללחץ הנדרש.

עברתי אחר כך אצל חשמלאי שנראה טוב והיו אצלו מלא אנשים, אמר לי שהוא עכשיו מסיים לעבוד אבל הוא יסתכל ושאני יבוא מחר, אמר לי 150 שקל בערך.

אחר כך נסעתי לעוד חשמלאי אמר לי אין בכלל דבר כזה 2 דרגות של המאוורר יש לו רק אחד (עוד חאפר?) וזהו כולם כבר התחילו לסגור

נסעתי קניתי פקק חדש (לקח לי 50 שקל אבל בסדר) אותו דבר אם אני לא טועה מקורי

חזרתי הביתה בנתיים נסעתי כל הדרך עם מזגן על 2, אימצתי את האוטו בקטנה כמה שאפשר בעיר והוא לא התחמם לא כלום, החנתי לא נזל שום דבר.

שוב פעם יכול להיות שעוד יום יומיים כן ינזל אני עדיין לא הצלחתי להבין באיזה סיטואציה בדיוק הוא כן נוזל (כמעט בטוח שזה ברמפות האלה)

בנתיים יש לי רדיאטור חדש שאבא שלי הביא שאני צריך להחליט אם להתקין או להחזיר אותו אז בנתיים מחכה

האוטו בעיקרון לא מתחמם גם עכשיו. רק מאבד מים בכמויות קטנות מדי פעם.

שהוא עשה לי את הבדיקת לחצים אחר כך הוא שם מזגן לחץ על הגז במשך זמן ואז הראה לי שהוא מתחמם איכשהו

אבל אחר כך חיכיתי לאבא שלי עמדתי בנתיים עם מזגן ולא התחמם, נסיעות עם מזגן לא מתחמם ולא כלום

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)
למאוורר יש שתי מהירויות - אם כפי שנטען על יד המוסך, רק המהירות השנייה עובדת - זה לא תקין.

איפה אתה גר ובאיזה מוסך היית?

אני גר באשדוד, במוסך אמין עשיתי את הבדיקת לחצים והוא אמר לי על המאוורר

הלכתי גם למוסך דניאל שהוא של פיאט אבל אמרו לי שם שהם עמוסים מאוד ושאני אחזור אפילו עוד כמה ימים

vwkinmjmzmn0.jpg

4z5m3zugyodg.jpg

dmryit3zkwmm.jpg

zyzw0indyuzl.jpg

qmhommfkdtz4.jpg

mt2xgxqnqd4m.jpg

zhaduontgnyn.jpg

qxnyzg2mogt5.jpg

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עידכון -

נסעתי היום הרבה עם האוטו, בלי עין הרע לא היו שום התחממויות, שום נזילות ולא כלום גם עם שיפועים של האוטו ובמפרים(אחרי החלפת הפקק).

הייתי ב"רדיאטור רחובות" שהמליצו לי עליהם שיבדקו לי את הרדיאטור, הוא הסתכל אמר שהכל נראה בסדר גמור, בקשר למאוורר הוא לא יודע זה רק חשמלאי (כבר לא סומך על אף אחד מהם שיגידו לי כן הרמה הראשונה לא עובדת ובכלל היא כן), אמר שכל עוד בנסיעות בין עירוניות במהירויות של 100-110 הכל בסדר אז הרדיאטור תקין.

בקיצור אמר לשים לב שאין שוב נזילות ושעדיין לא מתחמם ואם כן אז לחזור אליו והוא יבדוק אולי אפשר לעשות בכלל פתיחת סתימה אם זאת הבעיה (13 שנה לא נגעו בזה אז אולי).

בנתיים עוזב את זה ככה וממשיך בשאר ישור הקו.

תודה לכל מי שעזר

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...