Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסולל יכול לפרט ולציין שהוא הנציג ב-SG. מסביר גם למה חברת הכבלים מספקת מכשיר באיכות כה גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שלא נפלתי מהמכשיר. בכל מקרה זה מכשיר משומש שניתן לי ממישהו ששודרג ולא היה זקוק לראוטר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכל יחסי. אני לא חושב שיש בישראל חברה שתספק מכשירי cisco/linksys - יספקו כל מיני מכשירים גנריים או סתם זולים שעולים בין שליש לחצי מזה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד שני בישראל תשלם חצי ממה שמשלמים פה על אינטרנט ורבע ממה שמשלמים פה על סלולרי מבלי להזכיר את מחירי המכוניות. לא כל הנוצץ זהב. ואגב המודם תקול הוא קופא אחת לכמה שעות. סייסקו אלאק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לגבי המכוניות אתה מפתיע אותי. חשבתי שהנמיסוי בישראל הופך אותה לשיאנית המחירים. כמובן שצריך גם לתקנן להכנסות. לגבי האינטרנט והסלולר - צריך לבדוק את העלות וכמובן את התמורה (לגבי סלולר התמורה בישראל מצויינת חוץ מחוסר 4G, לגבי אינטרנט זה כבר סיפור עצוב).

פורסם

תעשה לו עדכון קושחה ואיפוס לברירת מחדל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הכל יחסי. אני לא חושב שיש בישראל חברה שתספק מכשירי cisco/linksys - יספקו כל מיני מכשירים גנריים או סתם זולים שעולים בין שליש לחצי מזה.

היה לי כמה שנים טובות נתב אלחוטי Cisco שסופק על ידי נטוויזן.

בדיוק השבוע ניתקתי אותו והחלפתי ב smart box שתומך בשתי רשתות של 012.

אגב מדוע רשת 5G תופסת רק למרחק של כמה מטרים ונחלשת לגמרי אחרי שתי קירות? 2.4G עובדת רגיל עם טווח קליטה נורמאלי.

פורסם

מאפיין של התדר. ככל שהתדר יותר גבוה התפשטות השידור פחות טובה ויש יותר הנחתות. כמוכן צריך לבדוק מה הספק השידורים ומה איכות המקלטים (בשני צידי הקשר).

פורסם

השאלה בכלל בשביל מה זה טוב?

אותו מכשיר סלולרי קולט מצויין ב 2.4G מעבר לשתי קירות, ב 5G קולט יציב רק אם נמצא באותו חדר בו נמצא הנתב.

מה שהופך את הרשת המהירה לחסרת שימוש.

פורסם

זו בדיוק כוונתי. מאיזה חומר בנוי הקיר? האם מכיל בתוכו ברזל? האם ניסית להתרחק מהנתב תוך שמירת קו ראיה דרך הדלת?

בדרך כלל מקלטי WiFi של מכשירים סלולריים אינם מהרגישים ביותר, נסה מקלט של מחשב נייד.

פורסם

יש לי גם טבלט מוטרולה, גם הוא לא קולט מחוץ לחדר.

אין אפשרו לקו ראיה מעל כמה מטרים.

אני שואל יותר לידע כללי ולא כדי לפתור את זה. תכלס גם רשת 2.4 מספיקה לגמרי לשימושים שלי.

פורסם
אגב מדוע רשת 5G תופסת רק למרחק של כמה מטרים ונחלשת לגמרי אחרי שתי קירות? 2.4G עובדת רגיל עם טווח קליטה נורמאלי.

כפי שהתחיל לציין ספריאל, ככל שהתדר גבוה יותר, אורך הגל קצר יותר, ולכן עמיד פחות בפני מכשולים.

קירות הם בד"כ מכשולים קשים יחסית עבור תקשורת אלקטרו-מגנטית ("רדיו"), במיוחד אם עשויים בטון, על אחת כמה וכמה בטון מזוין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ב 2.4 הטווח הכללי והפרעות ממכשולים טוב יותר אך ישנם יותר הפרעות מרכיבים ש"מלכלכים" את התדר (שכנים, טלפונים,בולוטוט, מיקרו גל ועוד) ורק 3 תדרים שאינם חופפים (1,6,11)

ב 5 גיגה המהירות גבוהה יותר ויש 23 תדרים שאינם חופפים כך שאפשר לקבל חיבור נקי\יציב יותר במקומות עם הרבה הפרעות.

אז אין יותר טוב, כל תדר יכול להיות טוב יותר בסביבה אחרת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על ההסבר.

ב 5G טלפון סלולרי מתחבר ב 64Mbps, ב 2.4 ב 54Mbps.

בגלישה מרגישים הייטב את הבדל המהירות כל עוד יושבים קרוב לנתב.

אבל כמו שכתבתי, בחדרים סמוכים פשוט אין קליטה ב 5G.

בסופו של דבר ולאחר כמה משחקים כביתי את ה 5G והשארתי רק את ה 2.4.

• תוכן חדש...