Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לאחרונה התחלתי לחפש סיאט איביזה לקנייה היות וזה נראה כמו ״רכב הסטודנטים״ הכי נכון עבורי.

מהר מאוד הבנתי שלא מדובר פה בקניית מאזדה - ריבוי הדגמים הוא בגדר מפלצתי והמחירונים נראים לי מאוד מבולבלים. (בערך כמוני)

התקציב עומד על 75k ואפשר להימתח. חובה DSG ורצוי 3 דלתות.

כמו כן מאוד מעוניין לא לרדת משנת 2012 ולא לעלות מעבר ליד1. (שריטות אישיות שלי)

האם יש סיכוי לחיה כזו? מה זה הam5 של סיאט ואם הוא נמכר ב80k לחדש למה שאקנה את הfr 2012 1.2 105 שראיתי אתמול ב83k?

(יש fr ב2012? מאיזו שנה זו רמת גימור?)

אם מישהו יוכל להסביר לי קצת מה קורה בשוק הזה כרגע ומהן ההמלצות לחיפוש אני אודה לו מאוד.

סופ״ש רגוע ושקט לכולנו.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אתה מבלבל כמה דברים ביחד.

אם אתה רוצה רכב לסטודנט ואתה חייב DSG אז יש לך את האיביזה am5 שנמכרת ב-79K חדשה מהניילונים. אבל היא 5 דלתות.

אם אתה רוצה FR זה כבר סיפור אחר, זה רכב ספורטיבי שיקח לך יותר דלק מאשר ה-am5.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

היתרון של FR 2013 זה שהיא עדיין באחריות, אבל תלוי מה המחיר, ה FR הרבה יותר מאובזרת מהכלום אבזור שיש ב AM5 ויש לך מעט סיכון כי הרכב עדיין באחריות, ואם זה רכב שעוד קיבל 3 שנים אחריות או 5 על הגיר ולא כמו עכשיו שנתיים יש סיכוי שעוד הרווחת.

מצד שני, אין כמו רכב חדש מהניילונים שרק אתה נהגת עליו ויודע מה הוא עבר.

פורסם

זה עניין של העדפה,רכב משומש אך מאובזר יותר לעומת רכב חדש אבל פחות מאובזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם התקציב שלך נעול על איזור ה 80 אז המבצע על ה am5 תפור עחיך, תקבע נסיעת מבחן.

מראש אני מזהיר, הרכב "ערום" מבחינת אבזור בצורה קיצונית, תא הנהג / הריפודים נותנים הרגשה שמבחינתי היא מזעזעת אבל שוב הכל פונקציה של מחיר.

ה fr זה כבר סיפור אחר לגמרי הבדל תהומי.

פורסם

המבצעים הללו פוגעים בבעלי האיביזה יד2,וכמובן לעומת שאר הרכבים,כמו רכבי המיני,והמתחרות בקבוצת סופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...