Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחובר לאינטרנט דרך תשתיץ בזק אין לי טל' קווי, בעיר מגוריי (או רק בדירה שלי) התשתית ישנה וכפי שמסתבר גם לא תקינה.

התחברתי למהירות הורדה של עד 50 מגה לפני שנה וחצי ובמקרה לפני מס' חודשים גיליתי שהתשתית מאפשר מהירות הורדה של עד 30 מגה.

בחצי שנה אחרונה יש לי בקו המון ניתוקים ומקרים שהאינטרנט מת לשעות ארוכות. בעבודתי אני מרבה לעבוד מהבית ואני מוצא את עצמי יותר מתחבר לשכן (באישור) או גולש על החבילת גלישה של הסמארטפון.

בתלונה שהייתה באפריל בזק טיפלו בה אחרי שבועיים שהייתי רוב הזמן ללא אינטרנט (כך גם גיליתי שאני סתם משלם על 50 מגה כאשר הקו שלי בכלל הוא עד 30 מגה). על העוגמת נפש הזאת קיבלתי חודש אחד ללא תשלום.

לפני שבועיים התקלה חזרה ושוב שבועיים אני ללא אינטרנט. המצב מתחיל לעלות לי על העצבים ופוגע בעבודה היום יומית שלי.

להחליף תשתית לא בא בחשבון היות ואני גר בשכירות והמשכיר לא יאפשר לי להעביר תשתית נוספת בדירה.

למי פונים במצב הזה? ומה עושים?

תודה.

פורסם

1. למה אתה צריך אישור של בעל הדירה בשביל להעביר כבל?

אני לא עו"ד אבל לא נשמע לי שזו הגבלה לגיטימית.

כמובן שזכותו של בעל הדירה לדרוש שתחזיר את מצב הדירה לקדמותה בתום השכירות (להוציא את הכבל ולסתום את החורים עם גבס לבן. עבודה של רבע שעה.)

2. תסגור עם השכן על השתתפות בהוצאה ותתחבר אליו קבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה, במיוחד שבזק דרשו ממני 100 ש"ח על העתקת קו כאשר עברתי לדירה הנוכחית.

2. מהשכן אני מקבל בקושי שני מגה גלישה בגלל המרחק וזה לא פתרון.

מה אני עושה עם בזק?

פורסם

מה הרלוונטיות של דמי העתקת קו של בזק?

תזמין מנוי תשתית אינטרנט חדש אצל הוט וזהו.

לחלופין לגבי השכן - תשחיל כבל רשת ותקבל מהירות מלאה.

או שתמשיך באידיאולוגיה של אי-העברת כבלים נוספים ותמשיך לסבול...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שבועיים בלי אינטרנט ועדיין לא שלחו אליך טכנאי? או ששלחו והוא לא תיקן את הבעיה?

תתחיל להרים את הקול ותבקש שישלחו טכנאי בכיר, מצידך שיעשו שמיניות באוויר ויחליפו את כל התשתית בדירה.

בנוסף תדרוש החזר על העוגמת נפש והזמן שלא היה לך אינטרנט.

אם כל זה לא עוזר אין ברירה אלא לעבור להוט, יש להם עכשיו מבצע של 100 מגה ב 100 שקל עם חודש חינם והתקנה חינם.

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/

פורסם (נערך)
1. לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה, במיוחד שבזק דרשו ממני 100 ש"ח על העתקת קו כאשר עברתי לדירה הנוכחית.

זה מוזר, לא מזמן בדקתי עם בזק ומה שנאמר הוא שבמידה ואתה מעתיק את הקו הנוכחי לא תצטרך לשלם

"התקנה" או "העתקה" או משהו אחר,

אך במידה ותתנתק ותרצה לחבר למשל מחדש בדירה החדשה (על שם בת הזוג סתם לדוגמא, כי אולי מוצעת חבילה שעל פניו קצת זולה יותר ללקוחות חדשים) אז תאלץ להפרד מ-99 ש"ח בשביל "התקנה".

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם

מעניין, היכן אתה גר ? אולי השרות (נקודתית) שם לא תקין ?

בעבודתי, אני נזקק מדי פעם לשרותים של בזק (עסקי אמנם). אני מניח כעשרות פניות, 25-30 בשנה.

זמן תיקון של שבועיים זה חריג, ולא סביר באופן קטסטרופלי הייתי אומר. מניח גם שלא נדנדת להם מספיק.

דרוש איזשהו החזר או פיצוי כספי סביר.

תסביר רק מה זה ניתוקים ? האם רק האינטרנט "מת" לך או שגם הקו (זה גם קו דיבור ?) משתתק לו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הפחות סביר שיש לך ניתוקים כי הקו לא מסונכרן למהירות שהוא תומך, אבל זה לא משנה.

אם הוט נותנים לך התקנה חינם וקו 100 מגה קח את זה עכשיו ואל תחשוב פעמיים.

נראה לי שגם אני אלך על זה כי אצלנו בשכונה המהירות מוגבלת ל15 מגה.

בחיי שזו הפעם הראשונה בחיי שאני ממליץ למישהו להתחבר להוט.

פורסם

גם אחרי הכתבה משלשום עם נציגת הוט ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעניין, היכן אתה גר ? אולי השרות (נקודתית) שם לא תקין ?

בעבודתי, אני נזקק מדי פעם לשרותים של בזק (עסקי אמנם). אני מניח כעשרות פניות, 25-30 בשנה.

זמן תיקון של שבועיים זה חריג, ולא סביר באופן קטסטרופלי הייתי אומר. מניח גם שלא נדנדת להם מספיק.

דרוש איזשהו החזר או פיצוי כספי סביר.

תסביר רק מה זה ניתוקים ? האם רק האינטרנט "מת" לך או שגם הקו (זה גם קו דיבור ?) משתתק לו.

אין לי כולכך מה לנדנד להם.

מתקשר לתמיכה, מבקשים להחליף פילטר עונה להם שאין לי, הנציגה רואה בעיה בקו. טכנאי מומזן לעוד שבוע. טכנאי מגיע אומר שיש רעשים בקו (אין לי מושג, אני לא מחבר טלפון לקו) מתקן משהו הולך ואחרי שעתיים של עבודה תקינה שוב תקלה לעוד שלושה ימים שכוללים סופ"ש. לבנתיים האינטרנט חזר ועובד כבר יומיים שלמים תקין.

לגבי פיצוי, אני אכתוב להם מכתב תלונה נראה מה יצא מזה.

אני לא לוקח כאופציה כל שת"פ עם השכן. זאת הייתה טובה/בקשה חד פעמית כי הייתי חייב לטפל בלקוח באופן בהול.

לגבי מעבר אני אחשוב על זה, אבל גם לא כולכך מקובל עליי הפתרון הזה. אני משלם כל חודש כ110 ש"ח עבור תשתית אינטרנט ואני זכאי לקבל את השרות שאני משלם עבורו. אולי אני אתחיל לשלם ע"פ שעות עבודת הקו...

פורסם

תגיע אליי - אני אתן לך אפילו שני פילטרים (ברצינות !).

אין דבר כזה להמתין שבוע לטכנאי בזק. לא היום. זה לא מובן לי. גם כשעבדתי בבזק לפני יותר מ-15 שנה - לא היה זמן המתנה כזה וגם לא היום.

היכן אתה גר - לא רשמת.

אני חושב שאתה קצת אדיש מדיי וסלחני מדיי כלפיהם (אז תסבול :wink:). יש פניות ציבור - ניסית לפנות ?

alfa 156 2.5.

פורסם
אין דבר כזה להמתין שבוע לטכנאי בזק. לא היום. זה לא מובן לי. גם כשעבדתי בבזק לפני יותר מ-15 שנה - לא היה זמן המתנה כזה וגם לא היום.

לא רק שאין טכנאים זמינים מהיום להיום (או מהיום למחר). ב 17:00~ מסתיים יום העבודה שלהם.

פורסם
איזו כתבה? אני משתדל לא לראות/לקרוא חדשות (לפעמים מצליח)?

בתחילת השבוע (או שמא בסוף השבוע שעבר) היתה כתבה בערוץ 2/10 שבה ראויינה, בעילום שם, עובדת לשעבר של מוקד שירות הלקוחות של הוטשסיפרה כיצד מורחים את הלקוחות, מנתקים שיחות בפרצוף, משקרים ביודעין ומבצעים תיקונים שטחיים רק כדי להוריד את הלקוח מהקו. כמובן שהוט הפילה את האשמה על חברת מיקור החוץ שממנה היא רוכשת את השירות. מבחינתי זה לא משנה - זה הפרצוף של הוט.

ד"א אני כן מחזיק קוים של הוט מובייל, עד כה ללא בעיות מיוחדות, ואותם יהיה קל מאד לנתק במקרה הצורך - על ידי ניוד, כך שלא צריך שום אנטראקציה עם שירות הלקוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...