Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארי סביר עד 100$, יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש פלאפון עד 100$ בערך.

הדרישות לא גבוהות מידי.

אין צורך באפליקציות מטורפות.

ראיתי אקאי

LG אופטימוס

coolpad 7236

מה מומלץ?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

הJiayu F1, עושה עבודה נהדרת. עולה כ75$, תבדוק ביקורות כאן בפורום. מדבר מנסיון אישי

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

שנייה לפני שהשרשור הזה מתמזג עם הגיבוב הזערורי בענייני סמארטפון - אין יותר F1, הפסיקו לייצר. (הגם שהוא סובל מבעיות אמינות, מסתבר)

אם אתה יכול לחיות עם מצלמה בודדת בינונית מינוס בלי פלאש, אפשר לרכוש MOTO E מאמזון בכ₪560.

זה קצת מעל התקציב אבל זה מכשיר נורמלי עם אבא ואימא, ו(כנראה) גם Android L כשייצא.

מתחת לזה - רק מכשירים סיניים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...