Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעיתים תוך כדי שטיפה,ניקוי,אני נתקל בנקודות ליכלוך קשות להסרה.

לעיתים שיפשוף עם מגבת ו QD מספר רב של פעמים עם לחץ קל מסירות את הנקודות אך קורה שלא ואז אני מוותר כיוון שאני חושש שלחץ חזק וגירוד בכח יפגע בצבע.

איך השיטה המומלצת להסרת ליכלוכים מסוג זה?

פלסטלינה?

IPA?

תודה

לעונים

ניצן

פורסם

כמובן שעדיף לא ללחוף כי ברכב עם לכה רכה זה עלול להשאיר סימנים מכוערים.

פלסטלינה תעלים אותם לחלוטין

פורסם
אבי, סחטיין על האתר. האם אתם מייבאים גם פלסטליניות סיניות פשוטות?.

תודה רבה איתמר.

כרגע לא אבל ממש ממש עוד מעט יש כמה הפתעות.

כל מוצרי Optimum, Menzerna, 3M יגיעו לאתר ולחנות ועוד כמה הפתעות.

אילן.

פורסם

אולי באמת הגיע הזמן להביא לארץ פלסטלינות זולות במחירים שפויים. (מה זה 180 ש"ח לחתיכת 50 גרם,הזוי)

יש לי 3M -מוצר מעולה. (נוח לעבודה)

פורסם (נערך)
אולי באמת הגיע הזמן להביא לארץ פלסטלינות זולות במחירים שפויים. (מה זה 180 ש"ח לחתיכת 50 גרם,הזוי)

יש לי 3M -מוצר מעולה. (נוח לעבודה)

200 גרם 172 ש"ח :-D.

אבל אני בהחלט מבין למה אתה מתכוון.

אבל גם הזולות יגיעו בחודש הקרוב.

נעדכן שיגיע.

עריכה אחרונה על ידי אבי חלקי חילוף לרכב
פורסם

ניצן, אם אתה מתכנן לרכוש פלסלטינה,

ממליץ לך לגמרי על הפלסטלינה הסינית הזולה, כחולה, במחיר שפוי לגמרי של כ-17 ש"ח לכמות של 180 גרם אם אני לא טועה.

בנוסף, רכשתי לי גם פלסטלינה ספוג, שהיא לא חד פעמית, אלא מספיקה לשימוש של כארבעה פעמים על רכב שלם.

מחירה קצת יקר ביחסית לפלסטלינות הסיניות, איך היא עושה עבודה מצויינת לגמרי, וגם נוחה מאוד לשימוש בגלל הספוג שלה

שמאפשר מעבר נוח מאוד עם הפלסטלינה בתנועות רוחביות שוות. הספוג פלסטלינה הזה הוא של Nanoskin.

לינק באיביי במקרה ותתעניין:http://www.ebay.com/itm/AUTOSCRUB-NANOSKIN-SPONGE-FINE-Grade-Auto-Contamination-Remover-/121392728031?hash=item1c439207df&item=121392728031&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

גם בפלסטלינות הזולות יש כאלו איכותיות יותר וכאלו שהן ממש זוועה.

יצא לי לעבוד כמה פעמים עם פלסטלינות ששברו לי את הידיים ולא הורידו שום דבר ולעומת זאת פלסטלינות סיניות שכתוב עליהן "3M" למרות שלדעתי זה חיקוי (המחיר היה 90 ש"ח ל- 5 יחידות של 180 גרם) עדיין עשו אחלה עבודה.

פורסם

הוא לא אמר שיש קשר , הוא הדגיש שזה חיקוי , אבל לאחרונה ממש ישבתי על הרכב כשמונה שעות טיפול מכל הלב , כולל גרניק פלסטלינה פוליש אוטוגלים ואוטם מנזרנה , יצא בובה , לצערי לא צילמתי , אבל השתמשתי בפלסטלינה הכי פשוטה , ללא כיתוב 3m והיא עשתה את העבודה כמו גדולה , חלק כמו אחוריים של ... ;)

• תוכן חדש...