Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן קאבסטר, איסוזו סומו.

יש גם את המרצדס ספרינטר והפולקסווגן קראפטר באופציה של טנדר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פניתי לחברות ליסינג "רגילות" והן לא מחזיקות כאלו רכבים. מישהו מכיר חברת ליסינג שכן מתמחה בכאלו רכבים?

פורסם

יש גם את רנו מאסטר דגם סגור/פתוח.

נראה לי שלחברת קרסו יש מחלקת ליסינג למשאיות.

תנסה אצל אלו ותעדכן אם יצא משהו.

http://www.renault.co.il/discover/t2_5.html

http://www.morgan-capital.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%AA%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99

http://www.leascar.co.il/lp/f30/default.asp?ref=238&gclid=CNTI9Zqs_r8CFfOhtAodNGsAtA

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אין בארץ קאנטר 5 טון. לא מביאים אותו אלא את הספרינטר (אותו יבואן).

אתה מחפש ליסינג למשאית? יש לך את uti שעושים ליסינג / השכרה למשאיות איסוזו, אבל הצי שלהם מתחיל ב-6.2 טון. מסחריות קטנות יותר יש בחברות אחרות כמו ליס4יו או אולי אלדן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני טעיתי (מה אני מבין במשאיות?).

מסתבר שהמשקל העצמי של המיצובישי קאנטר הוא 4.3 טון אבל המשקל הכולל הוא 7.5 טון. והמשקל של הדגמים הוא "הכולל". נכון?

אז האיסוזו דווקא יכול להתאים מבחינת המשקל.

איזה עוד דגמים יש בשוק של 7.5 טון?

פורסם

היי,

אין דבר כזה משאית עד 5 טון.

מבחינת המשאיות יש לה "משאית" עד 4 טון כמו למשל קיה (לא זוכר את הדגם) או הטנדרים האמריקאיים הענקיים כמו פורד F150.

ועל הדברים האלה, כל אחד שהוא בעל רישיון של רכב רגיל, יכול לנהוג עליהם.

מעבר ל-4 טון יש משאיות עד 7.5 טון, מעבר לכך יש משאיות עד 12-15 טון.

לא חסרים דגמים של משאיות עד 7.5 טון, זהו פלח שוק מבוקש לעסקים עירוניים, כמו UPS, DHL וכו'..

הדגם הכי מוכר זה הספרינטר של מרצדס כאשר הוא מהיר וחזק, יש לי 2 דלתות צד ובנוסף 2 דלתות אחוריות.

היתרון של דגמי הפסרינטרים, שזה דגם אחיד, כלומר תא הנהג ושטח ההטענה יושבים ביחד ואין הפרדה, כלומר לא בנפרד.

היתרון בזה, שאם אין לך משטחים להעמיס אלא חבילות בנפרד, בנוסף הם יותר קצרים, יותר זריזים ויותר קל להתמצא איתם בעיר.

היות ואם תביט טוב, הבנייה שלהם לגובה ובעניין של רוחב הן צרות בשביל לנווט ברחובות העיר.

ובנוסף, עדיין יש בה הרגשה של רכב פרטי.

החיסרון ברכב, שאם אתה רוצה להעמיס משטח, בעזרת מלגזה, זה אפשרי - אבל לא הכי נוח וניתן לשים 2 משטחים וזהו.

בפלח הזה יש את מרצדס ספרינטר.

יש רנו מאסטר שניתן לקבל אותו עם דאבל ג'אנט ומעל 4 טון.

יש את הרכבים של איווקו.

וכרגע זה מה שעולה לי בראש. :).

זו דוגמא של המרצדס ספרינטר:

mercedes_sprinter_big_3__large.jpg

כמו שאמרתי יש את הדגם של הפסרינטר שהוא דגם אחיד מבחינת התא שלו.

ויש את הדגם של האטגו, שההבדל הוא שתא הנהג ושטח ההטענה עם נפרדים ויושבים לבד.

החיסרון במשאית מסוג האטגו, הוא היתרונות של הספרינטר.

לא היה לי נוח בעיר עם האטגו (ישנם מספר דגמים וסוגים), כי הוא רחב יותר, ארוך יותר.

שטח ההטענה שלו הוא 7 מטר וכמובן שהגובה, הרבה יותר גבוה מהספרינטר, וכמובן משקל ההטענה הרבה יותר גדול מהספרינטר.

היתרון במשאית מסוג אטגו, ניתן להזמין אותה עם ארגז (שטח טעינה) פתוח, סגור, פתח טעינה אחורי עם רמפה או בלי.

כמו כן, את הארגז עצמו אתה יכול לסגור בעזרת דיקטים ולעשות דלתות טעינה גדולות בצדדים או לחילופין לסגור עם בד יוטה ואז יש לך שטח הטענה אינסופי.

כמובן בנושא מלגזות, ניתן להעמיס כמה משטחים שאפשר על פי החוק ומשקל.

בנוסף, משאיות כאלה אתה יכול גם לקנות עם מנוף להטענה עצמית.

מבחינת פריקה:

הספרינטר הוא נמוך יותר והמשקלים שם הם נמוכים יותר ובד"כ מדובר על קרטונים\ארגזים שניתן להרים ביד או בעזרת עגלה.

האטגו פחות נעים, כי צריך כל פעם לטפס למעלה לשטח הטענה בשביל לפרוק, ולרוב לא ניתן לקחת ביד את המשלוחים וצריך להשתמש בליפט ידני בשביל פריקה והטענה.

מבחינת דגמים ניתן להשיג דגמים של מרצדס, DAF, איווקו, מיצובישי, איסוזו, וולבו ולא זוכר מה עוד.

את הוולבו לא אהבתי, כי יש שם 12 הילוכים והקטע של ידית כפולה, עיצבן אותי לגמרי והמנוע מאוד כבד.

ה-DAF מצטיינת באמינות, אבל גם כן המנוע מרגיש כבד וישיבה, לא כל כך נוחה.

המרצדס, הם אלופים בתחום הזה, הצטיינו מבחינת המנוע שלהם שהיה חזק מאוד, שקט, לא היתה בעיה בעליות וגם תא הנהג היה מסודר בצורה יותר מתאימה לעבודה והיה לי יותר נוח לנהוג בה.

לצורך ההמחשה זו דוגמא של האטגו:

mercedes-benz-atego-1523-1.jpg

אם תציין את סוג עבודתך, סוג המטען, גודל ומשקל - יהיה הרבה יותר קל להמליץ לך איזה דגם :)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כן, משקל כולל.

במשקלים האלו יש כמעט לכל היצרנים משאיות - מיצובישי, איסוזו, ניסאן, מרצדס, רנו. נראה לי שיש גם מאן. אפילו יש דגם של שברולט (סילברדו 3500HD דאבל ג׳אנט) באזור הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Ariel1000.

על מנת לפשט את דברייך,גם את הספרינטר/איוקו/קר אפטר/רנו מסטר ניתן להזמין בתצורת וואן או תצורת שילדה,בדומה לאטגו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
כן, משקל כולל.

במשקלים האלו יש כמעט לכל היצרנים משאיות - מיצובישי, איסוזו, ניסאן, מרצדס, רנו. נראה לי שיש גם מאן. אפילו יש דגם של שברולט (סילברדו 3500HD דאבל ג׳אנט) באזור הזה.

אם כבר ציינת את הסילברדו, יש גם ראם 4500. מגיע כשלדה בלבד ועליה ניתן להתקין ארגז או משטח הטענה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
Ariel1000.

על מנת לפשט את דברייך,גם את הספרינטר/איוקו/קר אפטר/רנו מסטר ניתן להזמין בתצורת וואן או תצורת שילדה,בדומה לאטגו.

אפשר גם אפשר.

אבל עדיין אעדיף משאית מול הספרינטר.

יותר חזק, שלדה יותר חזקה, בנוי יותר חזק ויותר משקל לשאת.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...